windverwachting

Interieurbouwer De Leeuw & Van Vugt gaat de wal op, maar houdt de scheeps- en jachtinterieurbouw als speerpunt

PERSBERICHT
Werkendam – De Leeuw & Van Vugt luxe interieurbouw uit Werkendam nam onlangs zijn geheel nieuwe website in gebruik. De site is in een nieuwe huisstijl opgebouwd volgens ‘responsive design’ en kan op alle devices probleemloos worden gelezen. In feite is de nieuwe site een portal van de scheepsinterieurbouwer, die ook steeds vaker werken ‘op de wal’ uitvoert. Daarom kent de homepage een scheiding naar deze twee specialismen. De Leeuw & Van Vugt is gestoeld op de jarenlange ervaring van eigenaren Johan de Leeuw en William van Vugt, met gezamenlijk ruim 50 jaar ervaring.
Nieuwe huisstijl
“De historie van ons bedrijf gaat jaren terug, tot de tijd dat mijn compagnon Johan de Leeuw zijn bedrijf startte en nog dáárvoor”, aldus William van Vugt, mede-eigenaar van scheepsinterieurbouwer De Leeuw & Van Vugt. “Ruim een jaar geleden werd ik partner in het bedrijf en kozen we de huidige naam. Op dat moment hadden we door de drukte nauwelijks tijd om een goede website te laten maken. Er moest snel iets komen. Achteraf was dat te snel, want met die site straalden we niet uit wat we kunnen, wat we willen en hoe transparant we zijn. Ditmaal kozen we voorafgaand aan de nieuwe site als eerste voor een nieuwe huisstijl. Daarmee veranderde onze digitale aanwezigheid volledig. We laten nu duidelijk zien wie we zijn, wat we willen uitstralen en wat we kunnen.”
Eén portal, twee sites als aanjagers
De Leeuw & Van Vugt heeft een sterke naam in de luxe scheepinterieurbouw. Daarom bleef de in deze wereld bekende url www.scheepsinterieurbouw.nl bestaan. William van Vugt: “De luxe scheeps- en jachtinterieurbouw is en blijft een speerpunt van ons. Toch worden we steeds vaker gevraagd voor luxe woning- en gebouwinrichting. Omdat dat – ondanks enige overlap – feitelijk verschillende doelgroepen zijn, kozen we ook enkele nieuwe url’s. Zodoende kwamen we uit op een portalpagina (www.dlvv-interieurs.nl) en daar maken bezoekers hun keuze tussen beide specialismen. Dankzij de nieuwe huisstijl kunnen we ons werk in de luxe scheeps- en jachtinterieurbouw veel beter laten zien dan voorheen. Johan en ik zijn ontzettend blij met deze moderne uitstraling en verwachten veel hiervan.”
Meer informatie www.scheepsinterieurbouw.nl en www.dlvv-interieurs.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X