windverwachting

Internationaal verhuurplatform voor jachten Nautal verwerft Incrediblue voor de top van de markt

PERSBERICHT
Amsterdam, Barcelona – Nautal, de grootste marktplaats voor bootcharters in Spanje en één van de top bootverhuurplatforms in Europa, koopt de Briste chartermaatschappij Incrediblue. Incrediblue behoudt zijn naam en wordt de merknaam van de luxe jachtsector van Nautal, die momenteel 10% van de omzet vertegenwoordigt.
Met de overname van Incrediblue breidt Nautal zijn online platform voor bootverhuur uit met een nieuw branche die zich specialiseert in luxe jachten. Deze overname versterkt de positionering van Nautal in de Middellandse Zee, de Balearen, Corsica, Sardinië, Kroatië en met name Griekenland, waar Incrediblue is geboren.
Nautal heeft één van de grootste vloten beschikbaar voor verhuur – meer dan 19.000 boten wereldwijd – met een assortiment dat gaat van een RIB (Rigid Inflatable Boat), een zeilboot of een catamaran, tot een exclusieve 80 meter lange superjacht. Met de overname van Incrediblue verwelkomt Nautal zo’n duizend nieuwe eigenaren op het platform en hebben ze behalve een Nederlandse, Spaanse, Franse, Engelse, Duitse, Italiaanse afdeling nu ook een service team in het Grieks. Nautal biedt charter diensten aan in meer dan 300 gebieden in 34 landen over de hele wereld.
Meer informatie www.nautal.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X