Informatie voor de watersporter

International Paint lanceert 'Stickerfix', een middel om krassen op de boot slim, schoon en snel bij te werken

PERSBERICHT
Rhoon – Met gepaste trots kondigt International Paint de introductie aan van stickerfixTM; een unieke, ultradunne zelfklevende verflaag ontworpen om snel en direct lelijke krassen boven de waterlijn te verbergen. Door het aanbrengen van stickerfixTM is het niet noodzakelijk om uw boot direct een conventionele verfreparatie te geven.
StickerfixTM is het droge en schone alternatief voor natte verf; echte verf op een ultradunne zelfklevende laag voor een bijna onzichtbare reparatie van krassen/kleine schades op uw boot. StickerfixTM is uitsluitend geschikt voor gebruik boven de waterlijn en kan aangebracht worden op de meeste ondergronden, inclusief een reeds aangebrachte aflak, polyester (gelcoat) en plamuur, zonder de noodzaak van speciale voorbereiding of het aanbrengen van een plamuur.
StickerfixTM is beschikbaar in 12 kleuren gebaseerd op populaire tinten in de International aflakrange en gemeenschappelijke kleuren van polyester (gelcoat). StickerfixTM is beschikbaar in een verpakking met één A5 sheet waarvan 1/3 in handige voorgesneden vormen, speciaal gekozen om de zichtbaarheid van de reparatie te minimaliseren. U kunt ook zelf de vorm en grootte voor een specifieke reparatie bepalen.
StickerfixTM is snel en eenvoudig toe te passen; reinig het oppervlak met een zachte doek, verwijder de voorgesneden vorm van de A5 sheet en breng de zelfklevende verflaag aan op de kras. Doordat er geen oplosmiddel wordt gebruikt tijdens het herstelproces is beschermende kleding niet vereist en het reparatiewerk is reukloos.
Dankzij het ontbreken van natte verf is er geen risico op zakkers, u hoeft geen gereedschap schoon te maken en de droogtijd is aanzienlijk korter dan bij een conventionele verfreparatie. Bovendien kunnen reparaties worden uitgevoerd in de open lucht. StickerfixTM is makkelijk verwijderbaar door directe toepassing van warmte op het oppervlak van de dunne zelfklevende verflaag wanneer de boot uit het water is gehaald voor een conventionele verfreparatie.
StickerfixTM reparatieset is vanaf maart 2012 verkrijgbaar in Nederland en Duitsland.
Voor meer informatie www.yachtpaint.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht