windverwachting

Introductie nieuwe (elektro) sloep: Antaris Seventy5

Introductie nieuwe (elektro) sloep: Antaris Seventy5

Tijdens de Hiswa te water (31-8 t/m 4-9) introduceert Aquatec Industries het nieuwste Antaris model, de Antaris Seventy5. Dit nieuwe model van 7,5 meter is ontworpen voor elektrisch varen, maar kan tevens uitgevoerd worden met een diesel motor. Een modern design, superieure vaareigenschappen en een hoogwaardige afwerking; dat is wat deze nieuwe boot kenmerkt.

Door de steeds grotere vraag naar elektrisch varen wordt de Antaris Seventy5 standaard uitgevoerd met een elektromotor. De twee introductiemodellen (te zien tijdens de Hiswa te water) zijn naast een elektromotor tevens voorzien van kunst teak en ook voor de kussens is er gekozen voor milieuvriendelijke materialen.

Voor meer informatie: antarisboats.com

Foto: Aquatec Industries B.V.

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X