Informatie voor de watersporter

IVA Nautica krijgt een dieselmotor van Steyr Motors Benelux voor haar lessen techniek

PERSBERICHT

Jan Winters (IVA Driebergen) en Iman Padmos (Steyrmotors Benelux) bij de Steyr motor

Driebergen, Brouwershaven – De Nautische richting van IVA Driebergen is dé managementopleiding die is toegespitst op de watersportbranche. In de vierjarige opleiding op HBO-niveau, worden studenten opgeleid voor een commerciële- of managementbaan in de watersport. De opleiding start in september 2011.
De Nautische Business School wordt door de nautische branche gezien als een goede stap in de richting van verdere professionalisering. Een van de mensen uit die branche, Iman Padmos, directeur van Steyrmotors Benelux en tevens oud-IVA-student is nauw betrokken bij de opleiding. Om zijn betrokkenheid kracht bij te zetten heeft Iman contact gelegd met de heer Rudolf Mandorfer – CEO van Steyr Motors Oostenrijk – om de mogelijkheden te bespreken voor een bijdrage aan de Nautische richting van de IVA. Dankzij de goede relatie van Steyrmotors Benelux met de fabriek in Oostenrijk, kan IVA Driebergen nu beschikken over een prachtige motor die voor lesdoeleinden gebruikt kan worden.
De overhandiging van de motor vond plaats op 26 mei in Driebergen door Iman Padmos aan Jan Winters, manager van het Technisch Centrum. Winters is verheugd over de support uit de branche op het gebied van technische ondersteuning, advies en uiteraard ook over het beschikbaar stellen van lesmateriaal zoals de Steyr motor.
De motor vindt zijn toepassing in allerlei schepen bestemd voor de recreatieve vaart maar ook in bijvoorbeeld de off-shore. Vanwege het unieke monoblock concept en het toegepaste diesel inspuitsysteem blinkt de robuuste motor uit in betrouwbaarheid en een lange levensduur. De Steyr dealerorganisatie staat garant voor een goede service en snelle levering.
Meer informatie www.iva-nautica.nl  en www.steyr-motors.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht