123 stickers

Jacco Huijgen volgt Jeroen van der Velden op bij Quantum Sails

Rotterdam – Bij Quantum Sails beeindigt Jeroen van der Velden zijn werkzaamheden, nu dat deze niet meer zijn te combineren met z’n eigen trainingsbureau MaxWise. Van der Velden is echter niet van plan geheel uit het zicht te verdwijnen, want hij blijft gewoon wedstrijdzeilen met z’n Maxwise-boot.
quantum_jacco_huijgenAls opvolger van Van der Velden is per 1 april Jacco Huijgen in dienst getreden van Quantum Nederland. Jacco is geen nieuw gezicht binnen Quantum Sails. Vanaf 2004 heeft hij naast zijn school voor de vestigingen in Drimmelen en later Brouwershaven gewerkt als zeilmaker. Nu Jacco bijna klaar is met zijn studie Commerciële Economie heeft hij de kans om voor Quantum Sails te werken met beide handen aangegrepen. Jacco is een fervent wedstrijdzeiler. Al een paar jaar lang is hij op vele nationale en internationale wedstrijden te vinden.
Jacco zal gaan werken vanuit de hoofdvestiging in Rotterdam en is sinds 1 april contactpersoon voor de klanten van Jeroen. Hiernaast gaat hij zich bezig houden met de verkoop van nieuwe zeilen, marketing en communicatie, en het adviseren en trainen van onze klanten.
Meer informatie  www.quantumsails.nl