Informatie voor de watersporter

Jachtbouw Nederland organiseert workshop over 'Strategische Marketing'

PERSBERICHT
Sliedrecht – Als vervolg op het succesvolle symposium “De toekomst van de Jachtbouw in Nederland; bent u erbij?” van 7 juni jl., organiseert het vakblad Jachtbouw Nederland op dinsdag 27 november aanstaande een workshop over Strategische Marketing.
Deelname kost 375,- euro ex BTW. Vanwege het beperkte aantal plaatsen voor deze eerste workshop wordt aanbevolen snel in te schrijven. Er is plaats voor 15 deelnemers per workshop. Bij overtekening worden extra cursusdagen gepland. De workshop start om 9.30 uur, de zaal is open om 9.00 uur.
In deze workshop ‘Hoe maak je een strategisch marketingplan?’ leert men wat de waarde en functie van het strategisch marketingplan voor een onderneming is, en leert men tevens zo’n plan op te zetten. Alle stappen in de totstandkoming van het plan worden doorgelopen, waarbij uitleg van de theorie op hoofdlijnen hand in hand gaat met oefeningen. Deze zijn deels gebaseerd op uw eigen, actuele situatie en deels op een gefingeerde praktijk case.
Net als bij het symposium vindt de workshop plaats bij IVA Business School Driebergen, die daarvoor haar accommodatie beschikbaar heeft gesteld. Ook hoofdsponsor Raymarine Nederland en sponsor Alexseal Yacht Coatings maken het initiatief met hun ondersteuning mede mogelijk.
Voor meer informatie www.jachtbouwnederland.nl/podium

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht