Informatie voor de watersporter

Jachtclub Scheveningen op HISWA te Water voor promotie nieuwe faciliteiten jachthaven en 40-jarig bestaan

PERSBERICHT
Amsterdam, Scheveningen – Tijdens de HISWA te Water is Jachtclub Scheveningen aanwezig met een promotiestand. De Club zal de nieuwe gastvrije faciliteiten in de haven benadrukken zoals onlangs officieel geopend door Wethouder Sander Dekker, waardoor het nog aantrekkelijker geworden is om als watersportpassant Scheveningen te bezoeken.
Elke bezoeker aan onze stand (T 061), die volgend seizoen van plan is onze haven aan te lopen krijgt een verrassing (van waarde!!) waarvan gedurende het hele jaar 2013 (ons 40 jarig bestaan), gebruik kan worden gemaakt.
Het havenkantoor zal ook in de wintermaanden open zijn, onder andere ten behoeve van de schepen die meedoen aan de serie winterwedstrijden op de Noordzee om de IJspegel Trophy. Deze wedstrijden zijn een perfecte training voor het zeezeilcircuit gedurende de zomer, zoals bijvoorbeeld de Vuurschepen Race en North Sea Regatta.
Elke wedstrijdzeiler die op onze stand inschrijft voor deelname aan de IJspegel Trophy, wacht ook een ook waardevol cadeau (Tegoedbon Vrolijk watersport t.w.v. € 25, -)
Dinsdag 4 september in de namiddag is er een Scheveningen-Special rond de stand met diverse activiteiten en een typisch Scheveningse versnapering (HARING).
Meer informatie www.jachtclubscheveningen.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht