windverwachting

Jachtclub Scheveningen organiseert beurs 'iSAFety‐Fair' over veiligheid op zeegaande plezierjachten

PERSBERICHT
Scheveningen – Op maandag 21 april wordt een speciale beurs voor ‘veiligheid op zee’ gehouden. Op deze iSAFety‐Fair wordt een compleet beeld gepresenteerd van de veiligheidsmiddelen die elk zeegaand plezierjacht zou moeten hebben, met daarnaast oplossingen voor de veiligheidsverplichtingen
van de deelnemers aan offshore wedstrijden.
Deze beurs, die gehouden wordt op het terrein bij de Jachtclub wordt ondersteund door de KNRM, de Noordzee Club en de Delta Lloyd North Sea Regatta. De iSAFety Fair is open voor alle deelnemers aan offshore wedstrijden, toerzeilers, vissers en pleziervaarders die veiligheid op zee serieus nemen.
Het uitgebreide aanbod op deze eerste Nederlandse beurs op het gebied van veiligheid op zee omvat apparatuur, trainingen en keuringen. Experts geven advies over reddingsmiddelen, elektronische apparatuur, trainingen, keuringen en offshore kleding.
Bezoekers kunnen op deze 2e paasdag hun reddingsvlotten, reddingsvesten, brandblussers, epirbs en noodsignalen ter keuring aanbieden. De deelnemende bedrijven zijn Vrolijk Watersport, Maritiem Watersport, True Heading, Shiptron, Prymos, Survitecgroup, Preveco en van Vuren, zij zullen alle door de ISAF voorgeschreven veiligheidsmiddelen tonen
en demonstreren. Diverse bedrijven, zoals On Deck en Raymarine zijn ook vertegenwoordigd.
Dit resulteert in een breed spectrum wat loopt van communicatie‐ en navigatieapparatuur, AIS systemen,
zeekaarten, EHBO kits, brandblussers, veiligheidslijnen, lenspompen en reddingsboeien tot trainingen en zeilkleding.
De KNRM zal de Scheveningse reddingboot “Kitty Roosmale Nepveu” (ter bezichtiging) bij de iSAFety Fair aanmeren en op gezette tijden demonstraties verzorgen.
De iSAFety Fair wordt van 11.00 tot 18.00 uur gehouden op het terrein achter de Hellingweg naast de botenkraan aan het water.
Meer informatie www.jachtclubscheveningen.com en www.isafetyfair.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X