Informatie voor de watersporter

Jachtclub Scheveningen organiseert iSafety-beurs voor veiligheid op open water voor vierde keer

PERSBERICHT
Scheveningen – Op zaterdag 1 april wordt op Scheveningen voor de vierde keer de Nederlandse iSAFETY – beurs gehouden. Watersporters vinden hier alle informatie om veilig het water op te gaan.
De dag is speciaal bedoeld voor alle zoet – en zoutwatersporters, varend op meren, plassen, rivieren en op zee, die het thema veiligheid op het water serieus nemen. Dus roeiers, surfers, kiters, vissers, wedstrijd – en toerzeilers, pleziervaarders en uiteraard anderen belangstellenden zijn van harte welkom bij de jachthaven van Scheveningen.
Tussen 11:00 en 17:00 uur wordt aan de Hellingweg een compleet beeld gepresenteerd van alle verkrijgbare veiligheidsmiddelen. U vindt er alles op het gebied van apparatuur, trainingen, reddingsmiddelen en keuringen. De deelnemende bedrijven zullen veel veiligheidsmiddelen tonen en demonstreren, bijvoorbeeld communicatie- en navigatieapparatuur, AIS systemen, kaarten, EHBO kits, brandblussers, ebirps, veiligheidslijnen, lenspompen en reddingsboeien.
Nieuw dit jaar zijn de workshops en clinics door o.a. het Watersportvebond, Kiteboardschool, de KNRM, en North Sea Regatta.
Bezoekers kunnen bovendien hun reddingsvlotten, reddingsvesten, brandblussers, epirbs en noodsignalen voordelig laten keuren.
De iSAFETY – beurs vindt u aan de Hellingweg 138 in Scheveningen. Toegang en parkeren is gratis
Meer informatie www.isafetyfair.nl en www.jachtclubscheveningen.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht