Informatie voor de watersporter

Jachthaven Naarden organiseert 4 juni gratis Ibiza-festival met mode, kunst, jazz, hapjes, straattheater en workshops voor de jeugd

PERSBERICHT
thuishavens_ibizaNaarden – Op zaterdag 4 juni organiseert Jachthaven Naarden in samenwerking met Stichting Loods4 voor de tweede keer Ibiza Harbour. Het sfeervolle festival op de haven is voor iedereen gratis toegankelijk en biedt bezoekers een mix van lekker eten, live muziek en vele kraampjes met mode, kunst, handgemaakte sieraden en nog veel meer. Voor de jongeren zijn er workshops, straattheater en een springkussen. Ibiza Harbour is een uitje voor het hele gezin.
Activiteiten
Het evenement heeft dit jaar als thema ‘Ball Masque’ waardoor Jachthaven Naarden wordt omgetoverd tot een kleurrijke omgeving waar de bezoeker het vakantiegevoel krijgt. Op het terrein zijn verschillende kraampjes van de Bohemian Art Fair, een Food Line Up met o.a. overheerlijke steenoven pizza’s, salades, patat en soep. Op het podium word je getrakteerd op live jazzbands zoals het You Name It Trio, Vivienne Aerts, Ten-Hut, Ijazz en nog veel meer. Voor de kinderen zijn verschillende activiteiten aanwezig en is deze dag een leuke manier om met cultuur en diverse jazzvormen in aanraking te komen.
Nieuwe hotspot Naarden
Ibiza Harbour is een evenement voor iedereen, ook als je geen boot hebt. “De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de verbouwing van ons Havenpark”, aldus Gerrit Gortzak, bedrijfsleider van Jachthaven Naarden. “De belangrijkste verandering is de aanleg van een volledig nieuw havenplein en de komst van Porter House, een eigentijds, easy en casual restaurant met terras aan het water. Verder leggen we een zwemplek aan die deze zomer in gebruik gaat. Wij willen een nieuwe hotspot in Naarden worden, een plek waar mensen graag verblijven. Ibiza Harbour is een mooie gelegenheid om op een toegankelijke manier kennis te maken met onze jachthaven”.
Meer informatie www.jachthavennaarden.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht