windverwachting

Jachtmakelaar BestBoats ook actief op jachthaven Mook telt nu zes verkooplocaties

PERSBERIUCHT
Maasbracht, Mook – BestBoats is een hedendaags jachtmakelaarskantoor, dat zich in hoog tempo ontwikkelt tot een vooraanstaande internationaal georiënteerde yachtbroker.
Met een hoofdkantoor in Maasbracht vindt de feitelijke verkoop van gebruikte kwaliteitsschepen plaats in diverse verkoophavens in Nederland, België en Duitsland. Jachthaven Eldorado in het Noord-Limburgse Plasmolen is het meest recente samenwerkingsverband in een keten van zes verkooplocaties.
BestBoats is een initiatief van Arie Drenth die 25 jaar ervaring in ‘jachtmakelen’ heeft gecombineerd met de mogelijkheden die de huidige tijd biedt. Ouderwets vakmanschap in de vorm van persoonlijke aandacht voor zowel de koper als verkoper maar vergezeld van een uitgekiende on-line marketingcampagne om ieder schip in de verkoop onder de juiste aandacht te brengen.
Het gehele aan- of verkooptraject wordt door BestBoats intensief begeleid, ingevuld en afgerond. Taxatie, financiering, verzekering, kadastrale registratie tot aan het transport over de weg of het water naar de ligplaats van een gelukkige nieuwe jachteigenaar.
Jachthaven Eldorado is één van de mooiste havens en daarmee een begrip in de regio. Niet alleen door de aantrekkelijke ligging en het schone water van de Mookerplas, maar ook door de service en kwaliteit die geboden wordt. Het is een comfortabele jachthaven die over alle denkbare voorzieningen beschikt voor een aangenaam verblijf of efficiënte technische service. Naast ruime steigers met stroom- en watertappunten, moderne sanitair, gratis WiFi en een wasserette beschikt de haven over een tankstation, werkhallen en een 30 tons botenlift. De innerlijke mens komt aan bod in het sfeervolle restaurant met op het dakterras een spectaculair uitzicht op de haven en de Mookerplas.
Eigenaar van de jachthaven en het bijbehorende vakantiepark is Sjors Winkelmolen.Hij laat optekenen zeer content te zijn met de komst van BestBoats. “Wij hebben voor deze samenwerking gekozen omdat BestBoats een jachtmakelaar 2.0 uitstraling heeft. De actieve wijze waarop dit kantoor een schip onder de aandacht brengt sluit perfect aan op de kwaliteit van onze dienstverlening”.
BestBoats biedt vanuit Jachthaven Eldorado het locale aanbod vanuit de eigen ligplaats aan. Dit heeft als voordeel dat de verkopende eigenaar over de boot kan beschikken zolang er geen bezoekers verwacht worden. Een koper kan daarnaast beslissen de ligplaats te behouden.
Het zwaartepunt in het aanbod van BestBoats zijn goede gebruikte schepen die in deze omgeving, volledig tot hun recht komen. Niet alleen door de schoonheid van dit mooie watersportgebied maar ook door de aandacht die BestBoats besteed aan de technische staat en netheid van de plezierjachten.
Een ander punt waar veel aandacht aan wordt besteed is de digitale presentatie van de schepen in verkoop. Van ieder schip wordt een uitgebreide professionele foto- en filmreportage gemaakt waarmee een aantrekkelijke internationale campagne ontstaat die duidelijk opvalt tussen het overvloedige aanbod in de huidige markt. BestBoats verzorgt met deze aandacht en toewijding een vlot en succesvol verkooptraject met gegarandeerd vaarplezier voor een nieuwe eigenaar.
Bent u van plan de boot te verkopen? Maak dan gebruik van de werkwijze en faciliteiten die BestBoats biedt en bereik een groot internationaal publiek. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Meer informatie www.bestboats.nl en www.eldorado-mook.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X