Informatie voor de watersporter

Jachtverhuur De Drait in Drachten opent seizoen op 9 en 10 april 2011

PERSBERICHT
De Wilgen (Drachten) – De Drait Yachting heeft weer zin in het seizoen! Met de bouw van enkele nieuwe schepen, de uitbreiding van de verhuurvloot en de uitbreiding van de dienstverlening zijn we er weer helemaal klaar voor. En dat willen we graag vieren! Daarom wordt het watersportseizoen bij De Drait Yachting officieel geopend op 9 en 10 april 2011 in Drachten.
Nieuwe schepen
Er zijn drie nieuwe primeurs van stapel gelopen in Drachten. De Bravoure 34 Cabrio met de vernieuwde open kuip, de uitgebreide DrachtsterSloep Cabin met 2 slaapplaatsen, een keuken, douche en toilet én de DrachtsterSloep E die elektrisch en dus milieuvriendelijk en emissievrij wordt aangedreven. De Bravoure 34 Cabrio wordt tijdens de opening op zaterdag 9 april officieel gedoopt door dhr. T. Zweers, wethouder van Smallingerland.
Uitbreiding huurvloot
U kunt onze nieuw gebouwde schepen ook huren dit seizoen. En u kunt de schepen ook meteen al boeken tijdens de opening van het watersportseizoen. Dit levert u maar liefst 5% open-dag-korting op.
Uitbreiding dienstverlening
Wij bieden onze gasten vele extra’s aan met onze nieuwe arrangementen en vaarroutes, zowel voor zakelijke als particuliere gasten. Zo maakt u uw vakantie nog afwisselender en uitgebreider. Een
greep uit de nieuwe arrangementen en vaarroutes: museumtocht, Waddenzeetocht, vergaderarrangement, schildercursus en vaarbewijscursus. Tijdens de open dag worden onze arrangementen uitgebreid gepresenteerd.
Over De Drait Yachting
Al bijna 30 jaar is De Drait Yachting actief in de watersport. De Drait Yachting is een echt familiebedrijf en heeft een hecht team van eigen vaste en ervaren medewerkers. De Drait Yachting behoort met zijn
eigen yachtcharter, jachthaven, -bemiddeling, -bouw en -werf tot één van de modernste en grootste watersportbedrijven in het uitgestrekte vaargebied van de Friese meren, Overijssel, het IJsselmeer, de
Waddenzee, Noord-Duitsland en Berlijn-Brandenburg. De Drait Yachting biedt uitsluitend duurzame jachten aan, met de nieuwste innovaties op technisch gebied. Momenteel omvat de chartervloot 40 comfortabele motorjachten en 12 polyester sloepen. De vloot is onderscheidend met diverse modellen, uitgerust voor 2-14 personen en heeft een zeer complete uitrusting. Alle modellen die op de eigen werf gebouwd worden, kunnen worden gehuurd (6.50 – 15.00 mtr).
Meer informatie www.dedrait.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht