Informatie voor de watersporter

Jachtverhuurder Van der Veer Yachting in Heeg verhuurt in Friesland nu ook twee Linssen-motorjachten

PERSBERICHT
Heeg – Gisteren is de eerste Grand Sturdy 25.9 SCF (Saloon Cockpit Fusion) overgedragen aan Van der Veer Yachting uit Friesland. De 25.9 is de eerste van twee jachten die vanaf 2011 bij Van der Veer te charteren zijn.
Van der Veer heeft gekozen voor de Linssen 25.9 door het unieke ontwerp van combinatie tussen een open cockpit en salon. De 25.9 SCF biedt plaats aan 2 (+2) personen en is daarmee uitermate geschikt voor korte en langere tochtjes over de uitgebreide friese wateren. De tweede Grand Sturdy 25.9 SCF zal in het najaar worden afgeleverd en vanaf het eind van dit seizoen en begin van seizoen 2012 beschikbaar voor de charter zijn.
De Linssen-jachten worden vercharterd vanuit het prachtig nieuwe watersportcentrum van Van der Veer Yachting in Heeg, Friesland. Heeg is een van de vele gezellige watersportstadjes in Friesland en ideaal als vertrekpunt voor een heerlijke vaarvakantie. Het ligt vlakbij Sneek en is gemakkelijk bereikbaar over land en water.
Voor seizoen 2011 is de Grand Sturdy 25.9 SCF nog beschikbaar. Een vaarbewijs is niet nodig. U krijgt ter plaatse een uitgebreide instructie zodat u met een gerust gevoel het water op gaat.
Meer informatie www.vanderveeryachting.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht