Informatie voor de watersporter

Jachtwerf De Scheepsbouwers Maritiem bouwt Lemsteraak die aan alle mogelijke klassenvoorschriften voldoet

PERSBERICHT
scheepsbouwers_Martina_MariaWerkendam – Begin augustus heeft De Scheepsbouwers Maritiem opdracht gekregen voor de bouw van een unieke Lemsteraak met een romplengte van 12.25 meter. De ‘Martina Maria’, zoals de Lemsteraak zal heten, is ontworpen door Martijn van Schaik van het bekende ontwerpbureau “Seahorse Naval Architects” uit Purmerend.
Deze Lemsteraak combineert perfecte, snelle zeileigenschappen met een ongekend hoog comfort en voldoet aan de klassenvoorschriften Ronde- en Platbodemjachten van het KNWV en tevens aan de criteria voor inschrijving in het Stamboek Ronde- en Platbodemjachten.
De eigenaar (Walter Esch), een niet onbekende in de watersportbranche, heeft voor de werf van De Scheepsbouwers Maritiem gekozen op basis van haar langjarige ervaring, kwaliteit en de juiste levertijd. Dankzij de perfecte samenwerking met eigenaar en ontwerper wordt de Martina Marina al in april 2014 opgeleverd
Meer informatie www.seahorse-na.nl en www.descheepsbouwers.nl, waar de komende tijd meer over dit unieke jacht zal worden gepubliceerd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht