Informatie voor de watersporter

Jachtwerf Heeg met een totaal nieuw ontwerp van de open G2 zeilboot op het HISWA-paviljoen voor dagzeilers

PERSBERICHT
Heeg – De G2 heeft een nieuw interieur en design. Sinds de introductie in 2004 zijn er 44 schepen gebouwd en is de G2 een enerverende eenheidsklasse geworden. Afgelopen jaar is de ophaalbare electromotor geïntroduceerd, nu is de boot compleet vernieuwd. Jachtwerf Heeg heeft in samenwerking met Motio Development en Van de Stadt Design een nieuw interieur van de G2 ontwikkeld. Binnen de G2-Klasse zal een nieuwe kuip en dekrand resulteren in:
– Ergonomische kuip en kuiprand
– Een zelflozende kuip
– Een modernere uitstraling
– Meer luxe en comfort
Dankzij deze aanpassingen is de veiligheid en het zeilcomfort verbeterd. Door de vloer te verhogen en het vooronder beter afsluitbaar te maken is de kuip geheel zelflozend geworden. De G2 is verkrijgbaar met het kantelsysteem voor de buitenboordmotor of de electrische ringmotor. Naast de vernieuwde hoge kuipvloer blijft de G2 leverbaar met de diepe kuip.
De prijs van de G2, inclusief motorsysteem, is € 45.500,- inclusief BTW.
Dit voorjaar is de introductie van de vernieuwde G2. Op zaterdag 23 februari is er een preview bij Jachtwerf Heeg en tijdens de HISWA Amsterdam Boatshow van 6 t/m 10 maart kunt u deze ultieme zeilboot bekijken op het daysailer paviljoen.
Meer informatie www.jachtwerf-heeg.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht