Informatie voor de watersporter

Jachtwerf Heeg presenteert het trailerbare kajuitjacht Pointer 25 op voorjaars-HISWA 2014

PERSBERICHT
pointer25Heeg – De POINTER 25 is een modern kajuitzeiljacht met de zeileigenschappen en de kwaliteit die u van Jachtwerf Heeg gewend bent, gecombineerd met comfort en stijl. Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show, van 5 t/m 9 maart, wordt de nieuwe boot gepresenteerd.
De POINTER 25 is, evenals de Randmeer en de G2, ontworpen door Van de Stadt Design. Jachtwerf Heeg heeft de befaamde ontwerper gevraagd een elegante en modulaire boot te maken voor zowel de sportieve als recreatieve zeiler die comfortabel op de boot wil overnachten.
De basis voor de POINTER 25 is de luxe van een kajuitjacht in combinatie met echt zeilplezier. De uitstekende zeileigenschappen komen, onder andere, voort uit een fathead grootzeil, rolfok met onderdekse trommel en het moderne onderwaterschip met bulbkiel en balansroer.
Met een geringe diepgang van 1.10 meter en inboard dieselmotor is deze boot geschikt voor alle Nederlandse binnenwateren, IJsselmeer en de Waddenzee. De POINTER 25 voldoet aan CE categorie B – zeewaardig. De boot is trailerbaar en de mast is eenvoudig te strijken.
Design your own boat
Uniek van de POINTER 25 is dat u via de website uw boot, het interieur en de uitrusting geheel zelf samen kunt stellen op basis van persoonlijke modules. Zo kunt u de styling zelf bepalen en de boot naar eigen gebruikswensen samenstellen.
Met de zeilbeleving en het gemak van een open zeilboot biedt deze kajuitzeilboot veelzijdigheid voor zowel de sportieve als recreatieve zeiler. Benedendeks hebben de 4 ruime slaapplaatsen ieder een lengte van 2.10m. De ruime en veilige kuip biedt maar liefst 6 uitstekende zitplaatsen en is voorzien van veel bergruimte in de bakskisten. De boot is uitgerust met inboard dieselmotor en verlichting en kan worden voorzien van een toilet met vuilwatertank, een kombuis, koelkast en moderne elektronica zoals smartphone- of tabletaansluiting met speakers.
Een stijlvolle boot voor een goede prijs: POINTER 25 vanaf € 59.500,- (vaarklaar incl BTW). De Pointer is leverbaar vanaf september 2014.
Meer informatie www.jachtwerf-heeg.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht