windverwachting

Jansma Jacht start 24 november in Almere als nieuwe dealer van Bavaria en importeur van Dufour

PERSBERICHT
Almere, Sneek – Met ingang van 1 september 2012 is Jansma Jacht gestart als dealer van de Bavaria zeiljachten voor de Randstad, Zuid-Nederland en België en door Dufour aangesteld als importeur van de zeiljachten voor Nederland. De verkoop- en service activiteiten van Bavaria en Dufour blijven op de voor u bekende mooie en centrale locatie met showroom aan de IJmeerdijk 14 in Almere waar voorheen Van den Bosch Yachting gevestigd was.
Historie Jansma Jacht
Jansma Jacht is in 1999 in het Friese Wartena gestart met de bemiddeling in de verkoop van gebruikte motorjachten, kotters, vletten, sportboten en zeiljachten. Vanaf 2000 zijn wij gevestigd op een schitterende locatie aan de Houkesloot. Op het watersportbedrijventerrein ’t Ges in Sneek is op een terrein van 20.000 m2 een multifunctioneel watersportcomplex gerealiseerd met een kantoor, verkoophaven, schiphuizen, een showroom, drie doe het zelf loodsen, twee geïsoleerde loodsen voor de winterberging en een full service werkplaats. In Sneek kunt u o.a. terecht voor onderhoud, reparaties en onderdelen. Onze specialisatie is het onderhoud van Volvo-motoren en de inbouw en levering van diverse multimedia- en navigatie apparatuur. Zo zijn wij o.a. dealer van Garmin, Raymarine, Mastervolt en Side Power boeg- en hekschroeven. Ook verzorgen wij service op locatie. Vanaf 2000 is Jansma Jacht importeur voor de Benelux van Bavaria motorboten.
Locatie Almere
Op de nieuwe locatie in Almere zijn wij u zo goed mogelijk van dienst en staat een uitstekende serviceverlening hoog in het vaandel bij ons. Op de locatie werken gekwalificeerde medewerkers voor de verkoop- en service voor de zeiljachten van Bavaria en Dufour en de Bavaria motorboten. Ook voor de bemiddeling bij de verkoop van uw schip kunt u bij ons terecht. In Almere hebben wij net als in Sneek een full service werkplaats en is service op locatie een mogelijkheid. Tevens hebben wij ruimte voor de winterstalling op de wal. De mooie locatie leent zich perfect voor de presentatie en de verkoop van de zeiljachten en motorboten.
Opening Jansma Jacht Almere op Zaterdag 24 en Zondag 25 november.
Op zaterdag 24 en op zondag 25 november bent u tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom aan de IJmeerdijk 14 (Marina Muiderzand) in Almere.
Tijdens de opening laten wij u graag ons bedrijf zien, vertellen u meer over onze werkwijze en kunt u onze prachtige motorboten en zeiljachten bezichtigen. Van de Bavaria zeiljachten presenteren wij het type Vision 46, de Cruiser 36 (2 en 3 hutten) en de Cruiser 45. Van de Dufour zeiljachten het type 40 E Performance en de Grand Large 335, 375, 405, 445. Ook de Bavaria motorboten, het type Sport 39 HT en de Sport 32 verdienen uw aandacht. Verder demonstreert Raymarine een nieuwe range producten die perfect kunnen worden uitgewisseld met uw bestaande ST-50 & ST-60 instrumenten. Kortom, uw bezoek is zeker de moeite waard!
Meer informatie www.jansmajacht.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X