Jetten Shipyard introduceert stalen 42 MPC motorjacht met lage doorvaarthoogte, panorama-ramen en custom indeling

PERSBERICHT
Sneek – Jetten Shipyard trok begin dit jaar massale internationale belangstelling door het winnen van de prestigieuze prijs ‘European Power Boat of the Year 2017’ met de Jetten Beach 45. Een ontwerp van Cor D. Rover. De eerdere succesvolle presentatie van de werf op bootshows in Düsseldorf, Cannes en Genua, en verkopen op de Italiaanse markt, leiden tot veel belangstelling.
De introductie in 2014 van de Jetten 50 MPC was een groot succes. De stalen Multi Purpose Cruiser van bijna 15 meter lengte werd door Jetten Shipyard ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bekende Friese ontwerpbureau Vripack. En nu komt het kleinere broertje erbij: de Jetten 42 MPC.
PR & Marketingmanager Petra Jetten van de werf uit Sneek legt uit waarom een compactere versie werd ontwikkeld: “We merkten uit reacties dat sommige mensen de 50 MPC een prachtig schip vonden, maar voor hun net een slag te groot. De 42 MPC is daar het antwoord op. Jetten Shipyard speelt graag in op de wensen van klanten. Nog deze zomer wordt het eerste schip al geleverd.” Met een doorvaarthoogte, met ingeklapte mast, van slechts 2,75 meter, een diepgang van 1 meter, 4.30 breedte en ruim 12 meter lengte kan de 42 MPC gemakkelijk op veel lastig bereikbare plaatsen komen. Wie op binnenwateren of door smalle sluizen, kanalen en onder lage bruggen wil varen heeft met de 42 MPC vrijwel hetzelfde comfort als haar grote zus.
Door een slimme gelijkvloerse benedendek indeling is er plaats voor een royale master bedroom met badkamer en twee hutten met slaapplaatsen elk voor twee gasten, met eigen toilet en wasgelegenheid en een ruim uitzicht aan beide zijden. De indeling kan overigens naar wensen van de klant aangepast worden, volgens het credo van Jetten Shipyard: built to enjoy, gebouwd om te genieten.
De 42 MPC heeft dezelfde fraaie kenmerkende belijning en het tijdloze design van de 50 MPC. Dus ook een stuurhuis met panorama ramen een royaal open dak en ruim uitzicht aan beide zijden. Bij de bouw worden de modernste technieken toegepast door de gedreven vakmensen van Jetten Shipyard in Sneek.
De prijs is bij introductie vastgesteld vanaf € 380.000, inclusief 21% btw.

Afmetingen Jetten 42 MPC
Lengte over alles 12,70 m
Lengte romp 12,55 m
Breedte over alles 4,40 m
Diepgang 1,00 m
Doorvaarthoogte (gestreken mast) 4,10/2,75 m
Meer informatie www.jettenshipyard.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X