Informatie voor de watersporter

Jetten Shipyard nu ook vertegenwoordigd in Frankrijk en Engeland

PERSBERICHT
Sneek – Door sterk toegenomen belangstelling zijn er dit jaar diverse Jetten Shipyard verkooppunten en dealers bijgekomen; in Noord-Oost Duitsland, Zuid-Nederland, België en Luxemburg en nu ook in Frankrijk en Engeland.

Bouwer van luxe motorjachten Jetten is nu ook vertegenwoordigd in Frankrijk (boven) en Engeland (onder).
Jetten Shipyard heeft op een prachtige locatie in Frankrijk nu een Premium Distributeur aan de prachtige Côte d’Azur: Jetten Shipyard France (Ulysse Yachts) en in Engeland is Tingdene Boat Sales aangesteld, met tien vestigingen, een belangrijke en grote speler.
Jetten Shipyard trok begin dit jaar massale internationale belangstelling door het winnen van de prestigieuze prijs ‘European Power Boat of the Year 2017’ met de Jetten Beach 45. Een ontwerp van Cor D. Rover Design. De eerdere succesvolle presentatie van de werf op bootshows in Düsseldorf, Cannes en Genua, en verkopen op de Italiaanse markt, leiden tot veel belangstelling en heel belangrijk verkoop.
Over Jetten Shipyard
Opgericht in 1997 heeft Jetten Shipyard onder eigen naam al meer dan 200 schepen gebouwd in de modellijnen Jetten, Bommelaer, MPC, Custom Build by en Jetten Beach, die in 2017 is uitgeroepen tot Europese Motorboot van het Jaar. Op de werf in Sneek werken zo’n 30 medewerkers. Jetten Shipyard doet het liefste zo veel mogelijk in eigen huis: aluminium cascobouw, schilderwerk, stoffering, scheepsbetimmering en de technische opbouw. Jetten Shipyard is trots op haar klanten uit meer dan 20 landen, van Noorwegen tot Amerika.
Meer informatie www.jettenshipyard.com, Ulysse Yachts en Tingdene Boat Sales

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht