Informatie voor de watersporter

Jetten Yachting voortaan Jetten Shipyard en met Jetten 50 MPC en 38 AC op Boot Düsseldorf

PERSBERICHT
Sneek – Jetten Yachting bekend dat zij vanaf eind januari 2016 een nieuwe
naam gaat voeren ‘Jetten Shipyard’. Een bewuste keuze in deze internationaliserende markt. De naam Jetten Shipyard zal gefaseerd worden doorgevoerd.
Jetten Shipyard toont op Boot Düsseldorf de zeer moderne en succesvolle 50 MPC
en Jetten 38 AC.
jetten760_shipyard
De 50 MPC is een technisch hoogstandje van Nederlandse staal jachtbouwkwaliteit
gecombineerd met duurzaamheid en maximaal comfort in een moderne vormgeving. Comfort, luxe en vooral exclusiviteit verfijnd tot in detail, de 50 MPC biedt alle vaarcomfort in Nationale en Internationale wateren. Het exterieur heeft een unieke signatuur. De schitterende belijningen zijn ontwerptechnische hoogstandjes. Elk onderdeel van het motorjacht is speciaal ontworpen en verfijnd. De vloeiende lijnen met een knikje in het plaatwerk, geïntegreerde handreling, het dubbel geïsoleerde panoramaglas, de verzonken ankerlier, de lichtstraat in het voorste deel van de opbouw en de speciaal voor dit motorjacht ontworpen hoekige uitlaten geven de 50 MPC een eigen identiteit.
De 50 MPC is genieten van optimaal comfort en maximale ruimte. Ontworpen volgens het mid-cabin-concept met 56% meer vloeroppervlak dan de gemiddelde 50 ft’er. Resultaat een mega luxe Master bedroom met Queen size bed, kaptafel, luxe inloop kast en ensuite sanitair. Comfort en ruimtebeleving in optima forma. De 50 MPC is in juli 2014 geïntroduceerd en inmiddels 12 van verkocht.
Specificaties 50 MPC:
Lengte over alles 15.20 m
Breedte 4,88 m
Diepgang 1,30 m
Kruiphoogte 3,45 m
Waterverplaatsing 25 ton
Motor Deutz 2 x 125 kW
CE-categorie A
Jetten 38 AC in moderne uitvoering met lange rompramen in het achterschip die in combinatie met het royale luik achter zorgen voor een spectaculair uitzicht vanuit de masterbedroom. De zeer luxe Jetten 38 AC is met de nieuwste inzichten op het gebied van techniek en ontwikkeling tot stand gekomen. Bijzonder is ook het geheel nieuwe kleurenschema wat de designkenmerken extra onderstreept. De Jetten 38 AC is een innovatief ontworpen motorjacht leverbaar met zes slaapplaatsen verdeeld over twee hutten en de salon. Het interieur is mede door de toepassing van het geïsoleerde panoramaglas erg ruimtelijk en licht. Er is keuze uit de bekende interieurstijlen van Jetten Yachting. Deze variëren van klassiek tot modern, waardoor het motorjacht zowel een custom made als een persoonlijk tintje krijgt. De Jetten 38 AC heeft een displacement rompontwerp waardoor het jacht zeer comfortabel vaart en extreem zuinig is. Mede door het rompontwerp is de boot ook voor de beginnende watersporter zeer eenvoudig te manoeuvreren. Van de 38 AC zijn na de introductie in april 2014 reeds 20 verkocht.
Specificaties Jetten 38 AC:
Lengte over alles: 11,60 m
Breedte: 3,90 m
Diepgang: 1,00 m
Kruiphoogte: 2,95 m
Waterverplaatsing: 11,5 t
Motor: Deutz 84 kW
Meer informatie www.jettenyachting.nlwww.jettenshipyard.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht