123 stickers

Jongen in Zwaanshoek valt uit rubberboot en raakt schroef

Zwaanshoek (NH) – Een jongen is maandagmiddag gewond geraakt toen hij uit een boot viel en geraakt werd door de schroef van de boot in Zwaanshoek. Het ongeluk gebeurde op de Ringvaart, ter hoogte van Hillegommerdijk. Het slachtoffer is, per ambulance, naar het ziekenhuis gebracht.

De jongen was met nog twee anderen in het rubberbootje aan het varen, toen hij uit het bootje viel en geraakt werd door de schroef van de buitenboordmotor. Een van de ouders, die met een ander vaartuig achter het bootje voer, is in het water gesprongen en heeft het kind aan wal gebracht. (NHD)

2 Berichten

 • Paul Streppel

  2 jaren geleden / 1 juni 2020 om 19:06 uur

  Wij zijn benieuwd hoe het met deze jongen gaat. Mijn man dook ook in het water. Zo’n ongeluk en alle comotie blijft nog wel in onze gedachten. Sterkte voor de jongen, zijn vrienden en zijn ouders.

 • Caroline

  2 jaren geleden / 5 juni 2020 om 11:49 uur

  Na 3 dagen AMC en 2 operaties verder, kunnen wij u vertellen dat het goed gaat met de jongen. Door het adequate handelen van iedereen ter plaatse is zijn leven gered! Hij zal waarschijnlijk alleen littekens aan het ongeval overhouden.
  Wij zijn nog op zoek naar de man (en vrouw) van het blauwe bootje die met een mes onze zoon uit de schroef los heeft gesneden. Bent u dat? Sowieso zeer dankbaar voor iedereen die daar aan het meehelpen was.
  M.v.g., de ouders van de jongen

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X