windverwachting

Jonkers Yachts viert 22-25 juni opening van nieuwe 'grootste jachten-showroom van Nederland' met bootshows van Linssen, Fairline, en Jeanneau motorjachten

PERSBERICHT
Marina Port Zélande (Ouddorp) – De officiële dealer van Linssen Yachts, Fairline Yachts en Jeanneau Powerboats viert het weekend van 22 juni t/m 25 juni de Grand Opening van de grootste jachten-showroom in Nederland. De 1.500m² grote showroom bevindt zich in de prachtige jachthaven van Marina Port Zélande, direct aan het Grevelingenmeer.

Jonkers Yachts in Marina Port Zélande opent de nieuwe ‘grootste jachten showroom van Nederland’ met een grote bootshow van 22-25 juni 2018 (foto Jonkers Yachts)
Het hele weekend zijn er tal van activiteiten; vanaf vrijdag 22 juni tm maandag 25 juni is er dagelijks een bootshow van 10.00 – 17.00 uur, waar vrijwel het gehele modellenprogramma van Linssen Yachts aanwezig zal zijn voor bezichtiging en/of proefvaarten. Uiteraard zijn de nieuwe Linssen Grand Sturdy 30.0 AC, de Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan en de Linssen Grand Sturdy 45.0 Sedan te bewonderen.
Fairline Yachts en Jeanneau Powerboats zijn vertegenwoordigd met een aantal van hun nieuwe jachten, hetzij in de jachthaven, showroom of via Virtual Reality en natuurlijk worden alle pre-owned jachten van Jonkers Yachts in de showroom tentoongesteld.
Alexander Jonkers, eigenaar van Jonkers Yachts zegt: “Ik kijk er heel erg naar uit om de officiële opening van onze state-of-the-art showroom samen met onze bestaande en nieuwe klanten te vieren in juni. Dit nieuwe pand stelt ons in staat om de nieuwe én gebruikte jachten binnen te zetten, waardoor wij onze klanten kunnen verwelkomen in een verwarmde showroom en een onvergetelijke ervaring mee kunnen geven, ongeacht de weersomstandigheden.”
Voor meer informatie www.jonkers.org

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X