windverwachting

Kaartverkoop gestart uitreiking eerste Boat Builder Awards met gala diner op 18 november 2015 in Scheepvaartmuseum

Mets_boatbuildersawardAmsterdam – Op woensdag 18 november – de tweede dag van METS 2015 – vindt in het Nationaal Scheepvaart Museum in Amsterdam de uitreiking plaats van de eerste Boat Builder Awards for Business Achievement 2015. Toegangsbewijzen voor deze avond kunnen vanaf vandaag online worden besteld via www.boatbuilderawards.com. IBI en METSTRADE organiseren het stijlvolle gala diner in samenwerking met hoofdsponsor Raymarine.
Gasten worden vanuit vanuit RAI Amsterdam waar METS 2015 plaatsvindt, per luxe boot over de Amsterdamse grachten naar het Scheepvaartmuseum gebracht, waar even later de receptie van start zal gaan op het spectaculare met glas overdekte Open Plein. Na een culiniar drie-gangen diner zullen de winnaars van de eerste Boat Builder Business Achievemet Awards bekend worden gemaakt.
Kosten voor deze exclusieve avond bedragen € 160 (excl. BTW), maar voor ‘vroege vogels’ en voor aakopen van minimaal 10 toegangsbewijzen geldt een gereduceerd tarief. Na afloop van het diner is er de mogelijkheid een vleugel van het Scheepvaartmuseum te bezichtigen. Het museum heeft de op een na grooste maritime colectie ter wereld.
Sinds vorige week kan de industrie nominaties indienen via de award website. Binnen elke cateogie zijn inmiddels de eerste nominaties binnen.
Meer informatie over deze feestelijke avond en het Scheepvaartmuseum, of om een nominatie in te dienen voor één van de zes categorieen gesponsord door Saltwater Communications, Lumishore, Ultraflex, Fusion, Whale and Side-Power, is beschikbaar via de site.
De Boat Builder Business Achievement Awards
De IBI-METS Boat Builder Business Achievement Awards worden gezamenlijk georganiseerd door METSTRADE, hét toonaangevende platform voor professionals in de pleziervaartsector met als vlaggenschip de Marine Equipment Trade Show (METS), en Time Inc. (VK) Ltd. de Londonse uitgeverij van International Boat Industry (IBI). METS, ’s werelds grootste internationale vakbeurs voor aparatuur, materiaal en systemen voor de pleziervaart, wordt georganiseerd door RAI Amsterdam in samenwerking met de International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA). International Boat Industry is wereldwijd het nummer één magazine voor de internationale pleziervaartsector.
Meer informatie www.boatbuilderawards.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X