Kans op gratis stickers voor je bootnaam, een nieuw bootmerk-logo of registratienummers op je boot!

PERSBERICHT
Enschede – Met het nieuwe vaarseizoen voor de deur, wordt het tijd de boot weer vaarklaar te maken. Technisch, maar omdat het oog ook wat wil, mag ook de buitenkant niet vergeten worden. Een nette belettering van een leuke naam, een onbeschadigd merklogo of heldere registratienummers doen boot én bemanning goed. Daarbij helpt 123sticker met stickers van topkwaliteit en nu ook nog met een actie die het mogelijk maakt, je hele aankoopbedrag terug te krijgen!
Wat, m’n stickers helemaal gratis? Ja, maar daar moet je wel wat voor doen!
Je kunt nu tijdelijk je aankoopbedrag terugwinnen. Dat doe je door jouw vlog van je boot met belettering of van de montage ervan naar 123sticker te sturen. Of je nou een ervaren vlogger bent of een startende, dat maakt ons niet uit! Zorg er in ieder geval voor dat de belettering goed in beeld komt. Elke maand kiezen we de leukste vlog. Na afloop van de actie plaatsen we het winnende vlog op onze site.
Dit zijn onze spelregels:

  • Je kunt inzenden tot 31 mei 2018
  • Je plakletters zijn bij ons gekocht
  • Je kunt maximaal één keer winnen.

We nemen contact met je op als je hebt gewonnen.
Je kunt op de site van 123sticker meteen aan de slag. Daarbij kun je kiezen uit talloze ontwerpen, kleuren en stijlen en ook je eigen ontwerp helemaal zelf maken!
Eerst nog wat inspiratie nodig? Klik dan op deze link voor meer voorbeelden. En hier staan de kant-en-klare nautische merklogo’s. Meteen beginnen met het ontwerpen van de plakletters of je eigen logo kan ook.
Voor vragen of hulp met ontwerpen zoek je contact met ons via chat, mail of telefoon.
Meer informatie www.123sticker.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X