Informatie voor de watersporter

KAP Nautic GmbH Düsseldorf is nu importeur van Bénéteau zeiljachten én motorjachten

PERSBERICHT
Düsseldorf (Duitsland) – KAP Nautic GmbH is de nieuwe vertegenwoordiger van zowel Bénéteau zeil- en motorjachten. 1 januari 2011 opende KAP Nautic al de deuren met het importeursschap voor de Bénéteau zeiljachten en wegens groot succes is het importeursschap voor de Bénéteau motorboten nu ook rond. Kap Nautic is een samenwerkingsverband van Nautisch Kwartier Stavoren (zeiljachten) en Serry Jachtwerf & Jachtmakelaardij in Loosdrecht (motorjachten).
Voor zowel het Nautisch Kwartier Stavoren als Serry Jachtwerf & Jachtmakelaardij is de nieuwe vestiging een logische keuze, omdat vanuit het kantoor, midden in het centrum van Düsseldorf, de West-Duitse markt actief benaderd kan worden. Voor de Duitse clientèle is het een groot voordeel dat ze nu hun boot in eigen land kunnen kopen en de contracten in de eigen taal kunnen afsluiten.
Düsseldorf staat bekend als watersportstad, mede door de jaarlijkse bootshow die als grootste indoor botenbeurs ter wereld bekend staat. Ook de uitstekende eetgelegenheden en de gezellige sfeer in en rondom de stad zijn prettig voor de koper. KAP Nautic is voor alle watersporters in West-Duitsland niet alleen het juiste adres voor de aankoop van een nieuwe Bénéteau, maar ook voor inruil of verkoop van een gebruikt jacht.
Door het uitgebreide Europese netwerk van dealers en toeleveranciers, is het mogelijk om de nieuwe Bénéteau op elke gewenste plek in Europa af te leveren.
Meer informatie www.kapnautic.de

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht