Informatie voor de watersporter

Kees Timmermans weg bij Delta Lloyd en naar DNA Adviesgroep als accountmanager van De Watersportverzekeraar

PERSBERICHT
kees_timmermansKees Timmermans, jarenlang het gezicht van Delta Lloyd in de watersportbranche, is met ingang van 1 maart 2013 in dienst getreden bij DNA. Hij wordt accountmanager van het succesvolle kanaal voor collega-tussenpersonen ‘De Watersportverzekeraar’.
Timmermans in enorm enthousiast over deze nieuwe uitdaging. “Na een carrière van 38 jaar besloot Delta Lloyd mijn functie op te heffen. Ik heb wel even in zak en as gezeten”, zegt Kees, “maar toen deze kans voorbij kwam, heb ik hem direct gegrepen. DNA en De Watersportverzekeraar hebben een frisse kijk op de markt waarin ik al zolang werkzaam ben. Ik ken DNA natuurlijk al heel lang vanuit mijn vorige functie. DNA investeert al jaren in ervaren mensen en ik kom dan ook in een team waar gelijkgestemden samenwerken om de klanten en tussenpersonen optimaal te bedienen.”
“Het bedrijfscredo ‘Kan niet bestaat niet’ spreekt mij enorm aan en de mogelijkheden om iedere klant van dienst te kunnen zijn, zijn veel ruimer dan dat ik gewend ben. Een verademing! Ik kan dan ook niet wachten tot het vaarseizoen losbarst. Ik voel me herboren en heb er enorm veel zin in”, aldus de geestdriftige Kees Timmermans.
De Watersportverzekeraar is het watersport intermediair kanaal voor Nederland, België en Duitsland. Het is een samenwerking tussen DNA adviesgroep en online verzekeringsplatform Intrasurance die de applicatie van het volmachtbedrijf levert.
Meer informatie www.dna-adviesgroep.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht