Kempers Watersport organiseert op donderdag 2 juli Aquapalooza 2015: muziek, boten, gezelligheid, barbecue

PERSBERICHT
kempers_aquapaloozaAalsmeer – Op donderdag 2 juli is het extra feest op de Westeinder plassen want dan organiseren wij samen met Sea Ray voor de 3de keer Aquapalooza!
Dit is het festijn voor diegene onder u die jong van geest zijn en zin hebben in muziek en gezelligheid op het water. Wij leggen u graag uit hoe het werkt.
Wat is Aquapalooza?
Dit is een Amerikaans fenomeen en bestaat daar al decennia lang en wordt vaak gezien als hoogtepunt van het vaarseizoen. Aquapalooza is een verzamelplaats voor booteigenaren die, als in een soort “drive-in bioscoop” op het water, hun boten naast elkaar leggen voor een podium met live muziek. Verder is er een barbecue en een spetterende wakeboardshow. Het Aquapalooza feest start op donderdag 2 juli om 17.00 uur en gaat door tot officieel 23.00 uur. (kan ook iets na middernacht worden).
Hoe werkt het?
Heel simpel u vaart met uw eigen boot en uw familie-leden, vrienden en of gasten naar het surfstrand in Aalsmeer, legt aan naast een andere boot en het feest kan beginnen. Uiteraard aan boord van uw eigen boot, maar ook in het water en op het strand. Het water is daar ondiep dus uit uw boot zwemmen / lopen naar het strand is zeer goed mogelijk. Ook als u geen boot heeft bent u van harte welkom want ook vanaf de wal is Aquapalooza uitstekend te bereiken.
Waar en Wanneer?
Donderdag 2 juli vanaf 17.00 uur aan het surf-strand in Aalsmeer. Vanaf land te bereiken op het volgende adres: Kudelstaartseweg 22, 1431 GA Aalsmeer.
Aquapalooza: Alleen voor de jeugd?
Zeker niet! Het is vooral de combinatie van water, muziek, gezelligheid die aantrekkelijk is voor iedereen die jong van geest is. Kom dus gerust met uw kinderen. Leuk voor u en voor hen.
Extra service klanten Kempers Watersport
U komt graag met uw boot op de trailer naar Aquapalooza 2015? Voor trailerbare boten van onze klanten hebben wij de gratis service: “in en uit het water” en een weekje gratis ligplaats bij ons in de haven. Hoeft u zich vooraf geen zorgen te maken over het te water laten van uw boot en na het feest niet meteen te haasten om uw boot weg te halen. Wel graag even reserveren, daarvoor klikt u hier Verder hoeft u alleen iets leuks over Kempers Watersport op facebook zetten, maar dat spreekt voor zich.
Geen boot, maar u wilt wel met een boot naar Aquapalooza?
Geen probleem, binnen ons nieuwe verhuur en belevingsprogramma “Westeinder Water Experience” hebben wij 2 Whaly sloepen beschikbaar. Deze bieden wij voor hun “maiden voyage” tegen een scherp tarief aan tijdens Aquapalooza 2015.
Kijk op de site indien u een Whaly sloep wilt huren tegen speciaal Aquapalooza tarief of daar meer informatie over wilt.
Kempers Watersport zal ook met een aantal boten aanwezig zijn tijdens Aquapalooza 2015, graag zien we u daar!
Meer informatie www.kemperswatersport.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X