windverwachting

KH Charts Nederland neemt verkoop Combico-kaarthoezen over

PERSBERICHT
khcharts_combicoHempens, Hoogvliet – Combico heeft de verkoop activiteiten van zijn Combicovers (Mapcover, Meerzicht, 1800Cover en ChartCover) overgedragen aan de firma KH Charts Nederland, gevestigd in Hoogvliet – Rotterdam. Combico wil zich meer gaan richten op de overige markten binnen het leverings programma. In KH Charts Nederland heeft Combico een betrouwbare partner gevonden.
CombiCcovers zijn de ultieme displays voor het opbergen en navigeren van water- en zeekaarten. Op verzoek van KH Charts worden alle Combicovers tegenwoordig uitgevoerd in dubbelzicht zodat ook de achterkant van de Combicover van een kaart kan worden voorzien.
KH Charts Nederland, is onderdeel van Kelvin Hughes Ltd. Kelvin Hughes Ltd is ’s werelds grootste leverancier op het gebied van nautische kaarten en boeken voor de commerciele scheepvaart. Naast deze activiteiten is KH Charts ook leverancier van watersport kaarten, boeken en tekenmatariaal, zoals passers, koerslinialen en driehoeken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Enfield UK. Tevens heeft KH Charts een kantoor in Southampton (UK) vanwaar de watersport tak van de firma wordt behandeld.
Meer informatie www.kelvinhughes.com en www.combico.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X