123 stickers

Klassement Volvo Ocean Race bevrijd van uitslagen ‘In-Port Races’

Alicante – Na twee lange voorbereidingsjaren gaat op zaterdag 4 oktober eindelijk de Volvo Ocean Race 2014-15 van start. De vloot van zeven Volvo Ocean 65 racejachten maakt zich op voor de eerste In-Port Race in het Spaanse Alicante. De actie begint om 14:00 uur en zal vanaf 13.50 uur live worden uitgezonden op volvooceanrace.com.

Dankzij de nieuwe eenheidsklasse zijn de verwachtingen hoog gespannen. Het belooft de spannendste competitie te worden in de 41-jarige geschiedenis van het evenement.

Deze keer strijden de teams voor een apart klassement: de Volvo Ocean Race In-Port Series. Dat betekent dat ze geen punten kunnen verdienen voor de overall prijs na afloop van de negen etappes. In het geval dat teams aan het einde van de Volvo Ocean Race 2014-15 in de zee-etappes op gelijke aantal punten eindigen, tellen de posities in de in-Port Races mee om de winnaar te bepalen. De één uur durende wedstrijd in de Spaanse havenstad geeft de walploegen, media en fans de kans om de nieuwe eenheidsboten in volle actie te zien. (www.volvooceanrace.com)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X