Klassikale Yachtconsult-cursussen vaarbewijs in vijf avonden of twee dagen starten weer in maart 2017

PERSBERICHT
Roosendaal – De vorige vaarbewijscursussen van Yachtconsult zijn alweer afgerond en een aantal cursisten hebben ook al examen gedaan. Hun resultaten zijn te vinden in het gastenboek op de site. Voor Yachtconsult het moment om vanaf maart weer een nieuwe serie gedegen klassieke lessen voor het behalen van het vaarbewijs te beginnen.

Yachtconsult onderscheidt zich door de persoonlijke begeleiding en klassikale cursussen voor het vaarbewijs
Veel collega’s delen de cursus anders in. Voor hetzelfde geld krijgt u daardoor maar de helft écht les. Drie avonden van drie uur voor € 150. Vier avonden van tweeeneenhalf uur voor € 165 en één dagcursus voor 150. Op de site ziet u welke collega’s dat zijn.
Vergelijk deze nu met Yachtconsult. Vijf avonden van 3 uur voor maar € 145, inclusief de gratis thuiscursus. Zouden die collega’s beter lesgeven? Waarschijnlijk niet. Want het blijkt dat het slagingspercentage de laatste jaren dramatisch laag is: ongeveer 50% slaagt in een keer voor het examen. Vaak doen mensen twee, drie en soms wel vier keer examen. Regelmatig horen wij van onze cursisten, die examen gedaan hebben dat er van de tien meestal zeven of acht gezakt zijn! Die hebben dan een onlinecursus gevolgd of alles uitgelegd gekregen in een spoedcursus van één dag van 6 uur… Bij Yachtconsult krijgt u twee dagen les van zeven uur en dat is samen wel veertien uur!
Wat denkt u zelf, wanneer zou u tijdens een avondcursus het meeste leren? Door drie uur thuis in het cursusboek lezen, zonder vragen te kunnen stellen of door drie uur lang met een zeer ervaren instructeur de lesstof gezamenlijk door te nemen en uitleg te krijgen en vragen te maken. Terwijl u direct antwoord kunt krijgen, zodra er iets niet duidelijk is. Bovendien wordt tijdens de cursus veel aandacht besteed aan praktische ‘ezelsbruggetjes’ en ‘geheugensteuntjes’
De nieuwe cursussen van Yachtconsult starten al begin maart in de regio Breda, Roosendaal en Rotterdam.
Meer informatie www.yachtconsult.com