Informatie voor de watersporter

K&M Yachtbuilders houdt 16 april weer Open Dag met 'boot en lezingen' show

PERSBERICHT
Makkum – Zaterdag 16 april zet K&M Yachtbuilders, bouwer van aluminium custom-built zeiljachten, haar deuren weer open. Van 10 tot 16 uur is iedereen welkom in Makkum om volgens “beproefd recept” kennis te maken met de werf en haar werk: binnen diverse jachten in aanbouw (ca. 7 stuks), buiten in het water meerdere vaarklare schepen (ca. 10 stuks), twee lezingen (12 en 14 uur) en mooi weer. Alle K&M “lijnen” zijn aanwezig: Bestevaer, Stadtship, Axonite en Bestewind.
Publiekstrekkers
Eeuwe Kooi, directeur en eigenaar K&M: “De publiekstrekker van de open dag? Dat is natuurlijk heel persoonlijk, maar voor mij zijn dat het grootste en het kleinste zeiljacht in aanbouw.” Erg indrukwekkend door haar afmetingen en elegante ontwerp is de “Tulip”. Een klassiek gelijnde sloep van 88 voet (26,6 x 6,1 m) naar ontwerp van German Frers. Van het kleinste jacht in aanbouw en tevens een nieuw ontwerp in de Bestevaer serie, een Bestevaer 45ST, verwacht K&M ook veel. Zeer herkenbaar als een Bestevaer, inclusief comfortabel doghouse, in een handzaam formaat.
Lezingen
Koen van Esch heeft in 2007 deelgenomen aan de Transat 6,50, een solowedstrijd van 4200 mijl van Frankrijk, via Madeira naar Brazilië. Tijdens de lezing neemt Koen u mee langs zijn belevenissen, hoogte- en dieptepunten. Inclusief spectaculaire beelden!
Kees Verruijt, eigenaar van Stadtship 56 “Merrimac”, ondernemer en software ingenieur komt u vertellen over: “Mijn zoektocht naar de ideale oplossing voor navigatie en bediening”. De “Merrimac” is aanwezig voor demonstraties.
Nieuw kantoor
Dit jaar geen verzorgde entree, maar een bouwput! Ingang, kantoren en gevel ondergaan een grote refit. Een impressie van wat het moet worden, krijgt u tijdens de open dag zeker. Net als een kopje koffie bij aankomst langs alternatieve weg.
Meer informatie op de vernieuwde website: www.kmy.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht