Informatie voor de watersporter
KNRM Medemblik maakt zich op voor de 24 Uurs Zeilrace

KNRM Medemblik maakt zich op voor de 24 Uurs Zeilrace

De vrijwilligers van KNRM Medemblik gaan een druk weekend tegemoet. Vanavond gaat de 57e editie van de 24 Uurs Zeilrace van start met in totaal 406 ingeschreven deelnemers!

Traditioneel vaart reddingboot Bernardine van KNRM Medemblik tijdens de start van de 24 uurs race uit met een delegatie van gemeente Medemblik om de deelnemers die vanuit Medemblik starten veel succes te wensen en wat lekkers mee te geven voor onderweg. 24 uur later staan de vrijwilligers paraat om bij binnenkomst van alle deelnemers vrijwillig bruggeld te hengelen bij de passage van de Kwikkelse brug. Dit gebeurd met behulp van traditionele klompjes, de ‘binnengehengelde’ inkomsten komen ten goede aan de KNRM.

Lees verder op knrm.nl

Foto: KNRM

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht