123 stickers

Kom naar de Linssen Spring Boat Show 13 - 19 mei 2022

Kom naar de Linssen Spring Boat Show 13 – 19 mei 2022

Proefvaren met een Linssen?
Dat kan tijdens hét proefvaarevenement van Zuid-Nederland: de Linssen Spring Boat Show. In de haven van Linssen ligt een brede selectie Linssen-jachten in diverse lengtes en uitvoeringen voor u klaar. Zo kunt u alle kenmerken en vaareigenschappen zelf ervaren.

Linssen Spring Boat Show
Data: 13 – 19 mei 2022
Tijd: dagelijks van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Linssen Yachts, Maasbracht (NL)

Tijdens de show kunt u verschillende jachten met elkaar vergelijken. Bijvoorbeeld een AC (met achterkajuit) met de Sedan (met open kuip) en ervaar wat u het fijnste vindt. Of twijfelt u welke lengte voor u geschikt is? Bij Linssen Yachts kunt u van de diverse modelseries de verschillen en overeenkomsten tussen de types zien.
Ook in de showroom van Linssen staan diverse nieuwe en gebruikte jachten opgesteld. Zo kunt u in alle rust de verschillende jachten tot in detail bekijken. Op de Linssen-website staat een lijst  met jachten die tijdens deze week beschikbaar zijn.

Wereldprimeur Linssen 45 SL AC

De nieuwe Linssen 45 SL AC wordt tijdens de Linssen Spring Boat Show voor het eerst gepresenteerd. Met 13,98 x 4,30 m een uitermate ruim schip in de Linssen SL-serie.

Voor meer informatie linssenyachts.com

Foto: Linssen Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X