windverwachting

Kom proefvaren en deel ervaringen met elektrisch varen bij De Stille Boot op 19, 20 en 21 april

PERSBERICHT
destillebootHeeg – Maak kennis met elektrisch varen in de volle breedte. Proefvaren met elektrische sloepen, snel elektrisch varen met Torqeedo, een demonstratie van flexibele zonnepanelen en nog veel meer. In het paasweekend van 19, 20 en 21 april organiseert De Stille Boot opnieuw een Elektrisch Varen Show in Heeg.
In de haven liggen diverse elektrische en hybride boten die beschikbaar zijn voor een proefvaart. De boten zijn voorzien van diverse typen elektromotoren, inboard, pod, maar ook met de unieke ringmotor. Er kan snel gevaren worden met de Torqeedo elektrische buitenboordmotoren. Ook voor advies over in- en ombouw van elektrische aandrijvingen en de Friese subsidie hiervoor kunt u deze dagen terecht bij De Stille Boot.
Naast elektrisch varen vindt u bij De Stille Boot een aantal innovatieve producten, zoals flexibele zonnepanelen van Solbian en waterdichte lithium accu’s van Torqeedo.
Elektrisch varen kent een groeiende interesse van de Nederlandse watersporter. Op dit moment varen er ruim 5000 elektrisch aangedreven boten in Nederland. Omdat de meeste daarvan nog vrij jong zijn en naar volle tevredenheid worden bevaren, is het occasion aanbod beperkt. Daarom zijn er een aantal bijéén gebracht bij De Stille Boot tijdens de Elektrisch Varen Show. De complete lijst van nieuwe en gebruikte boten is te vinden op de site.
De botenshow vindt plaats in het paasweekend van 19, 20 en 21 april tussen 10.00 en 17.00 uur. De Stille Boot is gevestigd aan It Bûtlân 9 te Heeg Friesland, en gemakkelijk te herkennen aan het karakteristieke rood/zwarte bedrijfshal. Op zaterdag 19 april is tevens de Friese Boten Opstapdag in het centrum van Heeg.
Meer informatie www.destilleboot.nl en botenlijst Elektrisch Varen Show

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X