windverwachting

Kuhnle Tours biedt hoge last-minute kortingen bij een boot huren voor een vakantie op het water binnen Europa

PERSBERICHT
Roermond – Met voordelige last-minute aanbiedingen, helpt Kuhnle Tours de zomerzon nog verder door te breken. De aanbieder van vaarvakanties met ‘eigen boot’ op Europees binnenwater geeft bij een boeking twee weken tot één week voor vertrek tien procent korting, en bij een boeking minder dan één week voor vertrek zelfs een korting van twintig procent. En nee, u heeft geen vaarbewijs nodig!
Binnen- of buitenwateren, kust of kanaal, er is veel te kiezen in Duitsland.
Goudgele koolzaadvelden, groene wegen, de heldere blauwe waterwegen en historische steden beloven in onze vaargebieden in Duitsland contrastrijke routes. Er zijn 23 verschillende enkele reizen mogelijk. Felgele velden, donkergroene wegen met rijen bomen en schitterende waterwegen: de meren en de rivieren in Mecklenburg, Brandenburg en Berlijn bieden een geweldige reis aan, in één van de fijnste watersportgebieden van Europa. De mogelijkheden om te vissen zijn uitstekend en kanoën is mogelijk in de vele kleine beken. Veel pret en andere activiteiten omvatten het winkelen (Berlijn, Schwerin), uit eten (overal), kijken naar dieren die in het wild leven, zonnen en zwemmen.
Op de 8000 kilometer aan waterwegen in Frankrijk ervaart de vrijetijdsschipper de mooiste landschappen en vaart langs cultuurmonumenten, door oude steden en welbekende wijngebieden.
De Saar biedt vele bezienswaardigheden, waaronder de beroemde Saarbocht, een indrukwekkend natuurwonder dat gecreëerd is door de kracht van de rivier. Vervolgens leidt de Saar u verder door Saarbrücken, een belangrijke industriestad met een rijke geschiedenis en barokke kerkgebouwen.
Lijnen los voor de mooiste waterwegen van Europa! Voor onervaren schippers zijn naast de kleine meren van Mecklenburg en de Müritz-Elde-Waterweg vooral de Franse Moezel, Saône en Elzas-Lotharingen geschikt. Het manoeuvreren van de boten is zonder ervaring eenvoudig en snel te leren. Na de vaarinstructie bent u kapitein en kunt u de reisroute naar eigen wens en de persoonlijke behoeften van uw bemanning uitstippelen.
Meer informatie www.kuhnle-tours.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X