Kunstenaar Marco Käller viert 10-jarig bestaan van galerie met gratis passanten-ligplaats in Marina Makkum

PERSBERICHT
Makkum – Kunstenaar Marco Käller viert het tienjarig bestaan van zijn galerie in Marina Makkum op een originele wijze. Wie zijn werk koopt voor minimaal 35,00 euro krijgt een gratis overnachting in de jachthaven. Alle reden de plastieken en schilderijen van Marco ter plekke te gaan bekijken. In zijn galerie en atelier is weer veel nieuw werk te zien.
Omdat wij uw bezoek aan de expositie zeer waarderen biedt de galerie u als passant deze zomer een gratis ligplaats aan voor één overnachting met de boot in de Marina. Hoe?
Verzeker u van een perfecte ligplaats door te reserveren bij de havenmeester: marifoonkanaal 31 of telefoon 0031(0)515 232828. Meld dat u mogelijk gebruik gaat maken van de actie van Gallery Marco Käller! Leg de boot aan op de toegewezen plaats, bezoek de galerie en ontvang bij de aankoop van een kunstwerkje ter waarde van minimaal 35 euro een voucher. Wissel de voucher in bij het havenkantoor. Overnacht gratis. U kunt van deze actie éénmalig gebruik maken tot eind Augustus 2017.
Wij verheugen ons op uw komst!
Meer informatie www.kaller.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X