windverwachting

Kuster Yachts zet naam Consonant overboord, start nieuwe campagne en nieuwe lijn

PERSBERICHT
Harlingen – Het in april door North Line overgenomen Consonant Yachts zal vanaf heden de naam Kuster Yacht dragen. De Kuster jachten zijn alom bekend maar vaak kennen mensen de werfnaam Consonant Yachts niet. Door nu de naam Kuster Yachts aan te nemen willen we onze herkenbaarheid op nationaal en internationaal niveau versterken aldus, Sipko van Sluis, directeur Kuster Yachts.
Om de nieuwe naam kracht bij te zetten gaan we ook een nieuwe Kusterlijn introduceren. Alle modellijnen van 31 t/m 47ft worden vernieuwd en krijgen allemaal de naam Kuster. De nieuwe Kusterlijn is tot stand gekomen door de ervaringen van onze huidige Kuster-eigenaren samen te voegen met de kennis over zeewaardig varen van onze huisontwerper Artur Mursell en het 40-jarige vakmanschap van onze werf.
Nieuwe Kusterlijn:
De nieuwe Kuster schepen krijgen een strakker lijnenplan, een meer eigentijdse uitstraling zowel qua exterieur als interieur. Daarnaast is de rompvorm onder de loep genomen zodat er met hetzelfde vermogen zuiniger kan worden gevaren.
Kuster A-38
Het meeste populaire model de Kuster A-38 is als eerste aan de beurt. De Kuster A-38 krijgt een nieuwe look, een verlengd dak en een standaard doorgang in de kuip naar een zwemplateau. Verder zal er meer ruimte komen voor de keuken en zullen er hedendaagse stoffen en materialen worden gebruikt. Uiteraard blijven de zeewaardige vaareigenschappen, hoogwaardig materiaal gebruik en het exclusieve karakter bestaan.
In de werf in Harlingen zullen straks de nieuwe Kusters in zijn geheel worden gebouwd. Behalve de cascobouw zullen alle Kuster hier volledig worden vervaardigd. Daarnaast kunnen Kuster eigenaren hier ook terecht voor onderhoud, ligplaatsen en winterstalling. De tekeningen voor de nieuwe Kuster lijn zullen tijdens de HISWA te Water 2015 worden gepresenteerd.
Meer informatie www.kusteryachts.nl en www.north-line.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X