Informatie voor de watersporter

Laat uw boot nu met korting taxeren en voorkom dat uw motorjacht of zeiljacht oververzekerd of onderverzekerd is

PERSBERICHT
Schoorl – Nu de eerste storm van 2018 over het land is geraasd, is het een mooi moment om eens stil te staan bij uw bootverzekering. Voor welk bedrag heeft u uw boot verzekerd? Is dit bedrag niet te hoog of te laag?
De gevolgen van tegen een te laag bedrag verzekerd zijn (onderverzekering): De verzekerde waarde is lager dan de werkelijke waarde (dagwaarde). U betaalt minder premie maar u krijgt nooit het totale bedrag aan schade uitgekeerd.
De gevolgen van tegen een te hoog bedrag verzekerd zijn (oververzekering): De verzekerde waarde is hoger dan de werkelijke waarde. U betaalt te veel premie, terwijl u bij schade nooit meer dan de werkelijke waarde (dagwaarde) uitgekeerd krijgt.
Om nu terug te komen op de vraag voor welk bedrag is uw boot verzekerd? Kom achteraf niet voor verrassingen te staan en laat uw boot taxeren. U betaalt dan niet teveel of te weinig premie en u voorkomt lastige discussies over schade met uw verzekeraar achteraf. Bij schade weten u en uw verzekeraar wat uw kostbare bezit waard is.
Laat uw boot iedere drie jaar taxeren, dan bent u verzekerd van de juiste uitkering bij schade. Een expert voor pleziervaartuigen kan u hierbij van dienst zijn. Van Baars Expert Pleziervaartuigen voert deze winter waardetaxaties uit tegen een scherp tarief.
Wij geven tot 1 maart 15% korting op een waardetaxatie: €275,00 i.p.v. €325,00! Neem gerust eens contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.
Meer informatie www.expertpleziervaart.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht