123 stickers

Laatste mondelinge spoedcursus vaarbewijs van dit jaar bij Yachtconsult

PERSBERICHT
Roosendaal – Yachtconsult geeft op de twee zaterdagen 21 en 28 november van 9.30 uur tot 16.00 uur de laatste mondelinge spoedcursus voor het behalen van het vaarbewijs. Prijs € 135.- Inclusief gratis thuiscursus vaarbewijs op Cd-rom met duidelijke uitleg, veel animaties en gesproken tekst!
De mensen die een mondelinge cursus op twee volle dagen volgen slagen gemiddeld 80% tot 90% in één keer voor het examen. Maar er moet ook thuis tijd ingestoken worden daarom krijgt u als aanvulling op de mondeling cursus een gratis CD-rom met duidelijke uitleg, veel animaties en gesproken tekst! (voorbeeld link hieronder)
Het is gebleken dat het landelijk slagingspercentage van de kandidaten die in één keer slagen van ±70% naar ± 50% is gedaald. Vaak doen de kandidaat 2, 3, 4 of meer keren examen.
Dat ligt voor een groot gedeelte aan de slechte voorbereiding voor het examen. Hoe?
1 Een online cursus volgen
2 Een boek kopen en alleen doorlezen
3 Boek en een vragen CD kopen
4 Een één dagcursus volgen waar in één dag een enorme hoeveelheid stof wordt behandeld. Het blijkt dat die mensen vaak meerdere keren zakken voor het examen.
Van deze Vaarbewijs examenkandidaten slaagt maar gemiddeld 30 % in één keer!!
Wilt u snel en zeker uw vaarbewijs halen ga dan naar Yachtconsult.
Cursus locatie Roosendaal, Breda of Willemstad
Bijna alle cursisten vinden na afloop van de cursus en de praktische tips die gegeven worden, dat eigenlijk iedereen de kennis van de regels en hoe je in de praktijk zou moeten varen moet hebben voordat je het water op gaat.
Ook is er een marifooncursus op 20 en 27 november.
Meer informatie www.yachtconsult.com en voorbeeld CD