Lamp voor op de boot zet de energie van één waxinelichtje om in mooi licht uit wel acht ledlampjes

PERSBERICHT
nordicmarine_joiZierikzee – Als u op een mooie avond voor anker ligt op een leuk plekje of u ligt in een gezellige jachthaven dan heeft u niet veel zin om binnen te gaan zitten. Het liefst gaat u lekker lezen, borrelen of genieten van een heerlijk boorddiner in de kuip van uw boot met een gezellig licht en niet met een walmend stormlantaarn of ongezellig led lampje. Nu dat kan met de JOI buitenlamp van Caframo.
Van de makers van de Caframo ventilatoren en EcoFan presenteren wij de JOI Lamp. De JOI Lamp van Caframo is een prachtige vinding waarbij u met 1 waxinelichtje een prachtige led lamp kunt laten branden. De lamp zet de energie van het ene theelichtje om in verlichting middels 8 LED lampjes. In de JOI Lamp zit een Peltier element. Dit element wordt heet en zet de energie om in licht. Geheel geruisloos, op slechts 1 waxinelichtje.
De JOI Lamp is daarmee bijzonder geschikt voor outdoor gebruik, voor boten, nachtvissen, en voor gezellige etentjes in de kuip van uw boot of in uw tuin. Materiaal is RVS, hittebestendig veiligheid glas en aluminium. Zorgt voor warm licht op de gehele tafel, licht kap is verschillende standen te zetten, is gemaakt voor gebruik buiten, geen batterijen of stroom nodig en is veilig en makkelijk in gebruik. Maten zijn: h 20 x 17×17 cm Made in Canada
Verkoopprijs € 149,= incl BTW en is verkrijgbaar bij de watersportwinkels of Nordic Marine
Meer informatie www.nordicmarine.nl