123 stickers

Laura Dekker is geen gewoon meisje – Je bent jong en je kunt wat…

AMSTERDAM – Over het zeilmeisje Laura Dekker is het afgelopen jaar veel gezegd en geschreven. Blijkbaar tot vervelens toe, wat we opmaken uit de vele reacties van lezers op onze berichtgeving op Vaarkrant.nl. Bij alle commotie over de vraag of je een zo jong meisje wel alleen de wereld rond mag laten zeilen, of het wel een echt record is en of ze volgens de wet niet op school zou moeten zitten, bleef één aspect nadrukkelijk buiten beeld.

Laura is geen gewoon meisje. Zij is een zeilster in hart en nieren die niets liever doet dan zeilen. Ze heeft de laatste paar jaar alles op alles gezet om haar doelen te verwezenlijken. (De Telegraaf Vaarkrant, Je bent jong, en je kunt wat…Nauticlink Logblog)

2 Berichten

 • Corry Kraan

  10 jaren geleden / 28 januari 2012 om 10:47 uur

  Laura!!!! Ik vind je geweldig ! Wat een prestatie!!! en wat een doorzettings vermogen heb jij…
  Blijf je dromen volgen alsjeblieft XXX

 • Fred

  10 jaren geleden / 11 juli 2012 om 13:36 uur

  Ik zou graag eens willen weten hoe Laura de donaties, waarvan ze zelf heeft aangegeven 10 procent door te sturen aan Sea Shepherd, nu eigenlijk heeft besteed. Ik krijg het sombere vermoeden dat deze familie niet alleen goed kan zeilen (dat staat buiten discussie) maar ook goed kan bedriegen. Degenen die dachten via dit meisje ook nog Sea Sheperd te steunen zijn eenvoudigweg opgelicht. Net als degenen die op de Hiswa hebben ingetekend (en betaald) voor het nieuwe boek, dat eerst in maart, toen april, toen juni, daarna september en (surprise!) nu “misschien helemaal niet meer” (volgens de uitgever) verschijnt. Er is namelijk geen manuscript en het wachten is of Laura of Oma zich nog geroepen voelt te leveren als het geld al binnen is.

  Ik vind het een rare, nare en onbetrouwbare familie.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X