Informatie voor de watersporter

LEKKER Boats presenteert next level jacht LEKKER 44 op Monaco Yacht Show en Genua International Boat Show

De LEKKER44 is perfect om te zwemmen bij de Bahama’s, een romantisch diner langs de Adriatische kust of te genieten van de Griekse eilanden. De LEKKER 44 is een zeewaardige weekender met een topsnelheid van meer dan 50 knopen (92 km/u). En met zijn slimme en functionele ontwerp biedt hij plaats aan maar liefst zestien passagiers en zelfs een vierpersoonshut. Met de LEKKER 44 kun je dagenlang op avontuur – ongeacht het weer.

‘De LEKKER 44 is de perfecte sociale weekender die onverwoestbaar is, veilig door het hoge zijdek en voorzien van alle modern comfort’, aldus Meindert Wolfraad (oprichter LEKKER Boats). ‘Door het unieke ontwerp in combinatie met de sprayrails (onderwaterski’s) en een hoge focus op zijn gewicht is de boot uiterst efficiënt. De karakteristieke rechte boeg maakt het mogelijk om door het water te snijden, waardoor hij extra stabiel is – zelfs bij hoge golven. Waarom zou je een 55-voeter kopen als je met de LEKKER 44 dezelfde ruimte en een betere ervaring hebt?’

Eén boot, drie interieurs
De LEKKER 44 is er in drie verschillende uitvoeringen – Sport, Adventure en Ultimate – en wordt ontworpen, getest en gebouwd in Nederland zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Sport is licht van gewicht en voorzien van zestien zitplaatsen buiten – perfect voor kapiteins die van het buitenleven houden. Natuurlijk heeft de Sport ook een binnentoilet en veel opbergruimte. Adventure heeft dezelfde indeling maar komt met een extra ruime tweepersoonshut. En met een vierpersoonshut – inclusief tafel en douche – is de Ultimate het meest uitgebreide model.Met het ontwerp van Cor de Rover en het interieur samen met Van Kralingen Exclusive Yacht Interiors is de LEKKER 44 ontwikkeld in samenwerking met gevestigde namen in de superjachtbouw. En omdat onze klanten te allen tijde de werf kunnen bezoeken, is zelfs het bouwproces een unieke ervaring.

Gemaakt voor u
Gezellig, veilig en comfortabel varen met de extra power van een speedboot: dat is de kern van onze boten en de basis voor de LEKKER 44. Bereid de lunch in de buitenkeuken, geniet ervan aan één van de tafels achterin en laad je op op het zonnedek voorin. Dankzij de aluminium romp kun je de LEKKER 44 op maat bouwen. Dus of je nu wilt surfen, duiken of een biertap wilt laten installeren: doe het op jouw manier.

Wolfraad vergelijkt de LEKKER 44 met een traditionele Land Rover Defender. ‘Alleen is hij voorzien van de nieuwste technologie en de snelheid van een Porsche. En net als in een klassieke Cadillac kun je met z’n vieren achter het stuur zitten. Al deze kenmerken inspireerden ons bij het ontwerpen van de LEKKER 44.’

Je avontuur begint hier!
De LEKKER 44 zal te zien zijn in Genua, Monaco en Fort Lauderdale. De eerste LEKKER 44’s worden momenteel gebouwd en zullen hun thuis vinden in Amsterdam, Cannes en Miami.

LEKKER 44 – Specificaties
Topsnelheid: 50 kts (92 km/u)
Bereik: 800 km
Lengte: 44 ft (13,5 m)
Breedte: 13 ft (4 m)
Motoren: Volvo Penta D6 – Sterndrive, optioneel Volvo Penta IPS of buitenboordmotoren
Ontwerp: Cor de Rover
Interieur: Van Kralingen Exclusieve Jachtinterieurs
Naval Architect: DeVosDeVries ontwerp

Voor meer informatie: lekkerboats.com (Engels)

Foto: Lekker Boats

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht