Informatie voor de watersporter

Leverancier van luxe bekledingsmaterialen en 'namaak teak' Viva Vinyl gaat verder onder nieuwe naam Vyva Fabrics

Lijnden – “Toen we ruim 20 jaar geleden startten met Viva Vinyl zaten we boven op de trends en wisten precies wat de markt wilde. In kleur en materiaal, maar vooral ook in service. En altijd de nieuwste materialen direct uit voorraad leverbaar. Speels, kleurrijk, flexibel en veelzijdig. Dat gaf meteen de dynamiek die zo typisch is geworden voor ons bedrijf”.  Aldus Carol Driessen die VivaVinyl in 1990 oprichtte.
Het enthousiasme waarmee aanvankelijk de watersportwereld van scheepsstoffering werd veroverd, is in de loop der jaren niet onopgemerkt gebleven bij topontwerpers en architecten uit de projectmarkt, meubelindustrie en zorgsector. Van super jachten tot kleinere pleziervaartuigjes. Van de hotste nachtclubs in Europa tot de meest frisse en mensvriendelijke ruimtes in de zorg. Overal worden de materialen van Vyva Fabrics gebruikt.
Om op de wensen van al deze verschillende soorten klanten in te kunnen spelen, levert Vyva Fabrics alle denkbare soorten luxe bekledings-materialen: exclusief kunstleer (pvc-vrij), exclusieve ecologische microvezel stoffen uit Italië en meubelstoffen voor de medische sector. Bovendien ontwikkelde Vyva ook nog een eigen bekledingslijn onder de merknaam Fabrics for Life. Een nu al succesvolle lijn die zijn naam eer aan doet. Uiterst duurzaam maar ook ongeëvenaard in prijs/kwaliteit.
Vyva Fabrics, Feed your Fantasy Zo’n uitgebreid aanbod materialen en kleuren is een heerlijke bron van inspiratie voor iedereen. Terecht dat Vyva Fabrics uitnodigend wordt afgesloten met de kreet: Feed your Fantasy. Nu alleen nog oppassen dat je fantasie niet op drift raakt.
Meer informatie  www.vyvafabrics.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht