windverwachting

LifeStyle Yachting houdt in het paasweekend drie Open Dagen rond haar HouseYachts ofwel 'Varende ScheepsHuisjes'

PERSBERICHT
Terherne – Traditioneel nodigen de bewoners en ondernemers van de haven van Terherne jong en oud met Pasen uit tijdens de opening van het watersportseizoen. Er is deze dagen van alles te beleven in het ‘Kameleon dorp’. Vanwege zeer grote belangstelling vorig jaar organiseert LifeStyle Yachting nu maar liefst drie dagen ‘Open Huis’ op diverse verrassende varianten van de ‘Varende ScheepsHuisjes’.
Eigenaar van LifeStyle Yachting is de enthousiaste ondernemer Robert-Jan Wik. Naast zeil- motorjachten, sloepen etc., introduceert Wik binnen de watersport een compleet nieuwe naam van waterrecreatie onder de titel HouseYachts. “Je moet een paar keer met je ogen knipperen voor je door hebt, dat wat je ziet geen fata morgana is maar een echt varend ScheepsHuisje. Geen boot, geen woning of vakantie bungalow, maar een HouseYacht. Je scheept in in Terherne waarna de schipper je naar de locatie van je keuze brengt. LifeStyle Yachting biedt vanaf 2013 een volledig nieuw concept aan: HouseYachts met VaarService. Zo kan iedereen zorgeloos genieten op het water. De Schipper legt aan, gaat van boord en dan begint je vakantie of zomaar tussendoor, een avondje bijzonder overnachten. Elk HouseYacht is weer anders. Van ouderwets knus tot hypermodern, maar altijd bijzonder en compleet ingericht.”
Te bewonderen in het paasweekend in hartje Terherne, ‘Eiland in de Friese Meren’. Kinderen die meedoen met de speciale ScheepsHuisje kleurplaat actie kunnen een gratis Cruise Expeditie winnen met een van de varende ScheepsHuisjes met een gratis avontuurlijk bezoek aan Kameleon eiland!
Meer informatie Verhuur Scheepshuisjes, Scheepshuisje.nl, en Lifestyle Yachting (binnenkort operationeel)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X