windverwachting

Linssen Summer Festival van 11 tot en met 14 mei laat u proefvaren of de luxe Linssen motorjachten huren

PERSBERICHT
Maasbracht – Linssen Yachts, bouwer van exclusieve stalen motorjachten,  organiseert van vrijdag 11 mei tot en met maandag 14 mei 2012 voor de vierde keer het Linssen Summer Festival. Een prettige mogelijkheid is het daadwerkelijk proefvaren.
Het Linssen Summer Festival is voor de Maasbrachtse jachtbouwer in de loop van de jaren een echte ‘in-water’ boat show geworden. In de werfhaven kunnen bezoekers een ruime selectie Linssen-jachten bekijken van zowel de 9-serie, de Grand Sturdy Mark III-serie als de Range Cruiser-serie. Onder begeleiding van een ervaren schipper kunnen met alle jachten proefvaarten over de Limburgse Maas worden gemaakt om zelf de uitstekende vaareigenschappen te ervaren. Dit alles onder het motto: “Ervaar varen. (Er)vaar Linssen!”
Next Generation
Tijdens het Summer Festival zal de succesvolle 40.9 Next Generation worden opgevolgd door de 34.9 Next Generation. Eveneens zeer aantrekkelijk geprijsd en met een bijzonder complete uitrusting. Indien de uitgebreide standaard dan nog niet voldoende is, kan optioneel voor het Limited Edition-pakket en/of het comfortpakket worden gekozen, waardoor elke koers eenvoudig en comfortabel te varen is.
The New Classic Sturdy 28
De echte fans van de “oer” St. Jozef Vletten en de originele Classic Sturdy’s wacht een spannende verrassing tijdens het Linssen Summer Festival. Linssen Yachts BV presenteert een ‘conceptboot’ in het 10 meter segment. Wij tonen 28 voet nostalgie en traditie. Een klassiek profiel met een rondom de achterkajuit doorlopend gangboord, met kuip en achterdek, in traditionele kleuren en materialen en met een warm en knus interieur. De familieboot bij uitstek.
Het concept dat bij talloze jonge gezinnen de liefde voor de watersport deed opbloeien. Het concept dat doorgewinterde zeilers deed zwichten voor de mogelijkheden en het comfort van een motorboot.
Linssen Boating Holidays
Naast de mogelijkheid tot proefvaren zijn er ook stands van de Linssen Boating Holidays-partners. Hier kunnen in diverse vaargebieden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Kroatië Linssen-jachten worden gecharterd. Een prima mogelijkheid om kennis te maken met de watersport en ervaring op te doen, alvorens een jacht te kopen.
Voor de proefvaarten is het nodig zich te registreren en geschiedt op basis van beschikbaarheid. Dit kan ter plaatse bij aankomst op de werf. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.
Meer informatie www.linssenyachts.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X