Linssen Yachts bouwt 25 motorjachten voor Franse Locaboat Holidays en verwacht nog grotere orders

PERSBERICHT
Maasbracht – Locaboat Holidays plaatste een (start-)order van maar liefst 25 Linssen-motorjachten ter versterking en gedeeltelijke vervanging van haar Europese verhuurvloot. Op 7 maart jl. tekenden Yvonne Linssen en Ed Houben van Linssen Yachts BV in Parijs de overeenkomst met Serge Naïm en Ophélie Barrière van Locaboat Holidays en bevestigden daarmee tevens de actieve en langdurige samenwerking waarvoor beide ondernemingen gekozen hebben. In de komende jaren zullen met regelmaat grotere aantallen volgen.
Locaboat is een van de grootste spelers in de charterbranche en verhuurt thans circa 380 self-drive motorjachten vanuit vele schitterende locaties in Europa. Twee markante marktpartijen hebben elkaar gevonden!
De order betreft 18 jachten van het splinternieuwe model van de Pénichette® en zeven Linssen Grand Sturdy 34.9 AC-modellen. De jachten zullen worden ingezet op de Locaboat-bases in Frankrijk, Duitsland, Nederland en Ierland.
Linssen Yachts en Locaboat Holidays zullen in juni 2017 meer informatie publiceren over de nieuwe Pénichette®. Locaboat Holidays presenteert in juli 2017 in het Franse Joigny (Bourgogne) het nieuwe prototype van deze nieuwe Pénichette®.
Meer informatie www.linssenyachts.com en www.locaboat.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X