Informatie voor de watersporter

Linssen Yachts neemt nieuwe productieruimte voor interieurbouw in gebruik

PERSBERICHT
Maasbracht, Echt – Linssen  Yachts BV heeft in Echt – op ca. 10 kilometer van de werf in Maasbracht – het  vorig jaar van Westrom aangekochte bedrijfsterrein van 1,2 ha met 5.900 m2  hallen in gebruik genomen voor de afdeling interieurbouw. Op dit moment wordt  3.800 m2 gebruikt voor de bouw van de interieurmodules.
In Echt is een geavanceerde productielijn opgezet waar de prefabricatie van interieurmodules op efficiënte wijze kan plaatsvinden. Geheel analoog aan de door Linssen in-house ontwikkelde Logicam-productietechnologie is bij de inrichting met name gelet op kwaliteitsbewaking, efficiency en een gestroomlijnd logistiek proces. De Homag twin-table CNC-portaalfreesmachine, het computergestuurde Homag Bargstedt-platenmagazijn, de Homag Brandt-kantenaanlijmmachine en diverse soorten randapparatuur zijn geïnstalleerd, getest en in gebruik genomen.
“Deze investering is een belangrijke stap in onze strategie om de productie en de logistiek van luxe interieurs te centraliseren en te optimaliseren. Met de realisering van dit project hebben we weer een stap verder gezet in de seriematige productie van luxe stalen motorjachten. Vanaf 9 januari 2012 begint de interieurproductie op de locatie Echt te draaien”, aldus Ruben Linssen.
Meer informatie www.linssenyachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht