Informatie voor de watersporter

Linssen Yachts presenteert de exclusieve Linssen 55 SL AC Variotop® ’75 Edition’ tijdens Hiswa te Water

De Linssen 55 SL AC Variotop® is een absoluut meesterwerk van vakmanschap en design. Het jacht is uitgerust met geavanceerde technologie en biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring op het water. Door dit iconische model te presenteren in de opvallende Mahogany Red kleur, viert Linssen Yachts niet alleen hun mijlpaal van 75 jaar, maar benadrukken ze ook hun toewijding aan innovatie en klantgerichtheid.


“Het komende jubileumjaar is een speciale mijlpaal voor Linssen Yachts, en we wilden iets bijzonders doen om onze waardering voor onze klanten en partners te tonen”, aldus Yvonne Linssen, Commercieel directeur van Linssen Yachts. “De Linssen 55 SL AC Variotop® in Mahogany Red is een uniek jacht dat de essentie van ons vakmanschap en onze passie voor de jachtbouw belichaamt. We zijn verheugd om dit exclusieve model te presenteren op de Hiswa te Water-bootshow, waar bezoekers de kans krijgen om de kwaliteit en afwerking van Linssen Yachts zelf te ervaren.”

Linssen 35 SL AC – 75 Edition in Mahogany Red in de spuitcabine.

De Hiswa te Water-bootshow (30 augustus t/m 3 september) is een van de grootste botenbeurzen in Nederland en biedt een platform voor bootliefhebbers en maritieme professionals om de nieuwste trends en innovaties in de watersportindustrie te ontdekken. Linssen Yachts zal aanwezig zijn op standnummer C42, waar de Linssen 55 SL AC Variotop® in volle glorie te bewonderen zal zijn.
 
De Linssen 55 SL AC Variotop® is een uniek jacht dat de aandacht zal trekken van liefhebbers van luxe jachten over de hele wereld.

Linssen 35 SL AC – 75 Edition in Mahogany Red op de coat-afdeling.

Linssen Yachts, een toonaangevende producent van luxe stalen motorjachten, heeft al eerder aangekondigd dat ze ter gelegenheid van hun 75-jarig jubileum in 2024 een speciale collectie jachten zullen lanceren: de 75 Edition. Deze speciale editie zal beschikbaar zijn voor de 35, 40 en 50 voet jachten, en zal verkrijgbaar zijn in twee opvallende kleuren, Mahogany Red voor de Linssen SL-serie en Velvet Green voor de Grand Sturdy-serie.
 
De eerste jachten zijn inmiddels in productie en zullen dit najaar uitgeleverd gaan worden. Vanwege de grote vraag naar deze 75 Edition-modellen heeft Linssen Yachts besloten om – als unieke bekroning van de 75 serie – ook éénmaal het absolute topmodel van ons programma, de  Linssen 55 SL AC Variotop® te bouwen als 75 Edition. Dit unieke jacht zal voor het eerst te bewonderen zijn op de Hiswa te Water-bootshow in Lelystad, die plaatsvindt van 30 augustus tot 3 september.

Voor meer informatie: linssenyachts.com

Foto: Linssen Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht