windverwachting

Linssen Yachts stelt Marinex aan als officiële dealer voor België en pakt uit op Nieuwpoort International Boatshow

PERSBERICHT
Maasbracht, Nieuwpoort (B) – De groei van de Belgische markt voor de stalen motorjachten heeft er toe geleid Marinex aan te stellen als officiële dealer voor Linssen Yachts in België.
“De verbeteringen aan diverse waterwegen, ontwikkeling van mooie locaties aan het water en uitbreiding van jachthavens maken België uitstekend geschikt voor varen met een stalen motorjacht. Daarnaast bieden de uitstekende verbindingswegen naar Nederland en Frankrijk ook de mogelijkheid voor langere tochten over de binnenwateren of zelfs tochten langs de kust vanuit de diverse mooie badplaatsen” aldus Luc Carael van Marinex.
Linssen Yachts Belgium beschikt weldra over een toplocatie met bijhorende ligplaatsen in het in aanbouw zijnde nautisch bedrijvencentrum “Westhoek Marina” Brugsevaart 48 aan de Plassendalevaart in Nieuwpoort. “Wij zijn verheugd met Nieuwpoort als nieuwe thuisbasis van Linssen Yachts in België. Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen hier altijd terecht voor informatie over nieuwe of gebruikte Linssen-jachten, service of een (tijdelijke) ligplaats.” Aldus Yvonne Linssen van Linssen Yachts.
“Daarnaast is het mogelijk vanuit Nieuwpoort een Linssen-jacht te charteren. Dit doen we in samenwerking met BBoat uit Kuurne (Kortrijk), een partner van het Linssen Boating Holidays network. Vanaf volgend seizoen hebben we daarvoor een Grand Sturdy 30.9 AC en een “The New Classic Sturdy” 28 Sedac liggen. Hiermee wordt “one way”-verhuur tussen Nieuwpoort en Kuurne/Kortrijk mogelijk.” Vertelt Luc Carael.
Capo Okaz
Linssen Yachts zal voor het eerst aanwezig zijn op Cap Okaz – Nieuwpoort International Boatshow (19 t/m 21 oktober as.) en pakt sterk uit met de Linssen Grand Sturdy 500 Variotop®, de Linssen Range Cruiser 450 Sedan Wheelhouse en de Linssen Grand Sturdy 40.9 AC. Daarnaast is BBoat aanwezig met een Linssen Grand Sturdy 30.9 AC.
Meer informatie www.linssenyachts.comwww.bboat.be en www.capokaz.be

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X